Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Iako je zvanično stiglo proleće vreme je i dalje promenljivo i slobodno možemo reći da se u jednom danu promene bar dva godišnja doba. Jutra i večeri su po prilično hladna, dok u podne sunce prži te temperature znaju da budu kao tokom letnjih meseci. I tada se javlja onaj problem koji muči žene širom sveta,  a to je kako se obući kada temperature tako naglo osciliraju? Iako devojke i žene jedva čekaju da se oslobode džempera i tunika i požele dobrodošlicu haljinama na bretele, naizgled još uvek nije pravo vreme nositi ove odevne komade. Ili možda jeste? Pa da budemo iskreni obući samo tanku haljinu na golo telo još uvek ne treba da bude tvoj izbor, ali to ne znači da ovaj odevni predmet ne možeš već danas da obučeš za posao. Trik je u tome da je moguće i na proleće nositi tanku, letnju haljinu ali na sasvim moderan i uzbudljiv način. Jedan od predloga je:

Preko bele košulje

Uvek savršen trik za seksi i provokativan izgled. Čipkana crna haljina, a ispod nje klasična bela košulja i savršen izgled je zagarantovan. Uostalom za ovu odevnu kombinaciju potrebno je zaista minimum truda, a efekat je očaravajuć.

Preko bele košulje Nosi haljinu na BRETELE za sve prilike

Preko crnog džempera

Još jedan delotvoran način da nosite omiljenu haljinu na bretele početkom proleća, a da ne rizikujete da se ozbiljno prehladite ili razbolite. Ispod haljine obucite tanji džemper i neće vam biti hladno u ranim jutarnjim satima ili kasno uveče, a preko dana, kada sine sunce jasno je da ćete džemper skinuti i staviti u torbu.

Preko crnog džempera Nosi haljinu na BRETELE za sve prilike

Editors choice