S obzirom na to da nam proleće zvanično stiže za samo nekoliko dana verovatno ste već počeli da razmišljate o adekvatnoj garderobi i da onu zimsku polako ali sigurno pakujete sa sledeću godinu, jer mislite da vam neće više biti potrebna.

Prolećno sređivanje ormara i menjanje garderobe koja će vam sada biti na dohvat ruke na kraju se može pretvoriti u pravo čišćenjei bacanje svega i svačega.

I zaista, postoji mnogo stvari koje vam više neće biti potrebne pa ih slobodno spakujte na dno garderobera, ali sada ćemo se osvrnuti na one koje mogu da se nose tokom cele godine, a naročito na prelasku iz zime u proleće, kada vreme najčešće može bit i nepredvidivo.

Čak i kada proleće zvanično oglasi svoj dolazak, često se desi da temperature ostanu zimske i da ona garderoba od tankih i prozirnih materijala još malo pričeka na nošenje. Zato obazrivo sa tim prolećnjim spremanjem, sačekajte još malo ili dobro procenite šta bi vam od garderobe odlično služilo i tokom narednih meseci.

Mantil

Kišni mantil ili trenč je jedan od najvažnijih komada u garderobi jedne žene baš zbog toga što možete da ga nosite skoro tokom cele godine. Ne treba vam nekoliko komada ovakvih mantila u ormaru, već samo onaj u neutralnoj boji, najčešće krem, jer ga možete kombinovati apsolutno uz sve druge boje. Sam kroj ovakvog komada možete nositi i uz elegantnu haljinu i visoke potpetice ali i uz patike, zato je njegova upotreba višestruka i mnogoznačajna. Za proleće birajte onaj od tanjeg materijala bez neke debele postave da bi mogli što duže da ga nosite.

Trenč Nosite ZIMSKU odeću i u proleće Mira2 Nosite ZIMSKU odeću i u proleće
Comments