*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Not Just a Label gost 32. Beogradske nedelje mode

Not Just a Label gost 32. Beogradske nedelje mode

Stefan Siegel, osnivač jedne od najpoznatijih modnih platformi NOT JUST A LABEL, iz Londona, biće gost 32. Beogradske Nedelje mode.

Not Just a Label je vodeća svetka platforma za dizajnere, posvećena predstavljanju i negovanju pionira u savremenoj modi. Ova platforma postoji od 2008. godine, s idejom da unese nov život u svet mode i za kratko vreme je postala jako važan instrument za modnu industriju. Ova platforma otkriva nove talente, pomaže im oko promocije i pronalaska finansija, obezbeđujući im lak pristup mreži maloprodaje putem svog online shop-a.

NJAL ima oko 8.000 dizajnera koje zastupa i to iz oko 90 zemalja. Beskrajno široka platforma, posvećena je omogućavanju rasta u modnoj industriji.

NJAL ima svoj digital showroom, koji direktno povezuje dizajnere sa najpoznatijim stilistima, kupcima, medijima i javnim ličnostima.

Svaki dizajner može da kreira svoj sopstveni profil, odnosno lookbook, te  na taj način mogu da prikažu svoj rad svetksoj publici, bez obzira odakle dolaze.

NJAL je jedna od prvih komercijalnih socijalnih mreža, koja koristi besplatan i open source softver, ističući duh kreativnosti, slobode ideja i značaja istraživanja.

NJAL je pre svega fokusiran na mlade brendove i studente glavnih škola modnog dizajna u Londonu, Antverpenu, Berlinu i Milanu, ali u poslednje vreme uspešno posluje i u SAD-u, Aziji i Južnoj Americi.

NJAL se može pohvaliti partnerima kao što su: “Vogue”, “i-D”, “Wallpaper*”,”Elle”, “Grazia”, London Fashion Week, University of the Arts London, British Council, Mango, Drapers

Editors choice