Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Stefan Siegel, osnivač jedne od najpoznatijih modnih platformi NOT JUST A LABEL, iz Londona, biće gost 32. Beogradske Nedelje mode.

Not Just a Label je vodeća svetka platforma za dizajnere, posvećena predstavljanju i negovanju pionira u savremenoj modi. Ova platforma postoji od 2008. godine, s idejom da unese nov život u svet mode i za kratko vreme je postala jako važan instrument za modnu industriju. Ova platforma otkriva nove talente, pomaže im oko promocije i pronalaska finansija, obezbeđujući im lak pristup mreži maloprodaje putem svog online shop-a.

NJAL ima oko 8.000 dizajnera koje zastupa i to iz oko 90 zemalja. Beskrajno široka platforma, posvećena je omogućavanju rasta u modnoj industriji.

NJAL ima svoj digital showroom, koji direktno povezuje dizajnere sa najpoznatijim stilistima, kupcima, medijima i javnim ličnostima.

Svaki dizajner može da kreira svoj sopstveni profil, odnosno lookbook, te  na taj način mogu da prikažu svoj rad svetksoj publici, bez obzira odakle dolaze.

NJAL je jedna od prvih komercijalnih socijalnih mreža, koja koristi besplatan i open source softver, ističući duh kreativnosti, slobode ideja i značaja istraživanja.

NJAL je pre svega fokusiran na mlade brendove i studente glavnih škola modnog dizajna u Londonu, Antverpenu, Berlinu i Milanu, ali u poslednje vreme uspešno posluje i u SAD-u, Aziji i Južnoj Americi.

NJAL se može pohvaliti partnerima kao što su: “Vogue”, “i-D”, “Wallpaper*”,”Elle”, “Grazia”, London Fashion Week, University of the Arts London, British Council, Mango, Drapers

Editors choice