16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Stefan Siegel, osnivač jedne od najpoznatijih modnih platformi NOT JUST A LABEL, iz Londona, biće gost 32. Beogradske Nedelje mode.

Not Just a Label je vodeća svetka platforma za dizajnere, posvećena predstavljanju i negovanju pionira u savremenoj modi. Ova platforma postoji od 2008. godine, s idejom da unese nov život u svet mode i za kratko vreme je postala jako važan instrument za modnu industriju. Ova platforma otkriva nove talente, pomaže im oko promocije i pronalaska finansija, obezbeđujući im lak pristup mreži maloprodaje putem svog online shop-a.

NJAL ima oko 8.000 dizajnera koje zastupa i to iz oko 90 zemalja. Beskrajno široka platforma, posvećena je omogućavanju rasta u modnoj industriji.

NJAL ima svoj digital showroom, koji direktno povezuje dizajnere sa najpoznatijim stilistima, kupcima, medijima i javnim ličnostima.

Svaki dizajner može da kreira svoj sopstveni profil, odnosno lookbook, te  na taj način mogu da prikažu svoj rad svetksoj publici, bez obzira odakle dolaze.

NJAL je jedna od prvih komercijalnih socijalnih mreža, koja koristi besplatan i open source softver, ističući duh kreativnosti, slobode ideja i značaja istraživanja.

NJAL je pre svega fokusiran na mlade brendove i studente glavnih škola modnog dizajna u Londonu, Antverpenu, Berlinu i Milanu, ali u poslednje vreme uspešno posluje i u SAD-u, Aziji i Južnoj Americi.

NJAL se može pohvaliti partnerima kao što su: “Vogue”, “i-D”, “Wallpaper*”,”Elle”, “Grazia”, London Fashion Week, University of the Arts London, British Council, Mango, Drapers

Editors choice