Sigurno si se nekad zapitala kako je ruž postao omiljeni kozmetički proizvod skoro svake žene? U kom trenutku je prevazišao svoju prvobitnu estetsku namenu i preuzeo identitetsku funkciju? Čuvena rečenica – odgovori na sva životna pitanja i dileme potiču iz detinjstva – ovde zaista nalazi svoje pravo mesto i dobija značenje. Detinjstvo svake devojčice obeležio je trenutak u kojem je krišom uzimala karmine svoje majke, tetke ili bake, tajnovito, stidljivo i pažljivo ih nanoseći u svojoj sobi. Pri naletu života i odrastanja, lepi momenti bivaju potisnuti i zaboravljeni. Međutim, samo jedan miris starog ruža dovoljan je da ti osveži pamćenje i vrati u detinjstvo kada je nanošenje karmina predstavljalo sveti čin preobražavajući devojčicu u ženu – zavodljivu i lepu poput svojih odraslih uzora. Taj magični predmet, ruž, nosi imanentnu ritualnu simboliku као sredstvo inicijacije, uvođenja devojčice u svet odraslih.Na taj način karmin je postao sastavni deo identiteta svake ženske osobe.

Kako odrastamo, ispunjavamo svoje živote svakodnevnim obavezama, zadacima i zahtevima, a karmin, taj stari sveti predmet, koristimo rutinski uzimajući ga zdravo za gotovo. Ali, bez obzira na životni tempo i brzinu, on ostaje naš večni saputnik. Proces nanošenja karmina predstavlja ritual po sebi, intimni trenutak koji se ne deli ni sa kim. Ujutru pre posla ili fakulteta, u pauzama, pre važnih privatnih i poslovnih sastanaka, osvežavanje usana omiljenim ružom unosi neophodnu dozu samopouzdanja i sigurnosti. Kao sredstvo podizanja morala, ruž istovremeno obavlja vrlo važnu funkciju. On predstavlja simbol otpora ubrzanim svakodnevnim zahtevima, makar na trenutak.

Ultra Color Absolute ruz Nova Avon duo formula za apsolutnu negu i lepotu usana

Ruž ne samo da ističe lepotu, prikriva nedostatke i ublažava nesavršenosti, već i štiti tvoje usne od isušivanja i negativnih uticaja vetra, sunca, hladnoće ili toplote. Nažalost, najčešće se zdravlje i hidratacija usana zapostavljaju u korist lepote i raskošnosti usana. Svaka žena je iskusila negativnu stranu “svetog detalja”, nepostojanost boje i efekat “isušivanja” usana. Kompanija Avon od svojih početaka pažljivo osluškuje potrebe i zahteve žena, istovremeno ih predviđajući i transformišući. Novi Ultra Color Absolute ruž za usne spaja potrebu za lepotom i idealnom negom. Zahvaljujući multifunkcionalnoj formuli koja sadrži vitamin E i C, kolagen i SPF 15, usne su dugotrajno definisane, hidrirane i zaštićene. Ali, nema potrebe za brigom – tvoje usne će i dalje zračiti punoćom i sjajem uz pomoć True Color tehnologije koja se zasniva na kremastim i prirodnim bojama. Avon Ultra Color Absolute ruž deluje čak i kada se skine sa usana, što ga čini posebnim i drugačijim od drugih.

Upoznaj nova lica Avon ruža i prepusti se novoj avanturi zavođenja. Za apsolutno fantastične usne kojima niko neće odoleti!

Comments