Španski brend MANGO predstavlja svoju Committed kolekciju sačinjenu od modela izrađenih od održivih materijala, koja reflektuje posvećenost brenda da nastavi rad u ekološki prijateljskoj sredini usvajajući kriterijume održivog razvoja. MANGO Committed kapsula kolekcija ujedno je zvezda martovske kampanje i biće dostupna u selektovanim prodavnicama širom sveta uključujući Srbiju i Crnu Goru.

8963 Nova eco friendly kolekcija modne kuće Mango je tu! 9016 Nova eco friendly kolekcija modne kuće Mango je tu! 9019 Nova eco friendly kolekcija modne kuće Mango je tu!

MANGO Committed kolekciju čini 25 ženskih artikala u minimalističkom stilu, u kojoj dominiraju inovativne forme i volumeni. Tkanine od kojih je sačinjena kolekcija su eco-friendly – organski i reciklirani pamuk, reciklirani poliester i Tencel  bojeni ekološkim bojama neutralne palete. Svaki komad ima međunarodni sertifikat koji garantuje njihovo ekološko poreklo i sve su izrađene u fabrikama u Portugaliji, Turskoj i Maroku.

9032 Nova eco friendly kolekcija modne kuće Mango je tu! 9033 Nova eco friendly kolekcija modne kuće Mango je tu! 9034 Nova eco friendly kolekcija modne kuće Mango je tu!

Kampanju čije su glavne zvezde modeli Rakel Cimerman i Matijas Lauridsen, snimio je Džoš Olins, dok stajling potpisuje Aleksandra Vorinijecka. Atraktivne fotografije i video materijal su nastali u legendarnoj Maison Gaudet, remek delu organske arhitekture sa potpisom Antti Lovag, smeštena u Tourrettes-sur-Loup.

9035 Nova eco friendly kolekcija modne kuće Mango je tu! 9046 Nova eco friendly kolekcija modne kuće Mango je tu! 9038 Nova eco friendly kolekcija modne kuće Mango je tu!

MANGO committed kolekcija je deo Take action projekta, kojim španski brend dokazuje da je svestan neophodnosti usvajanja ekoloških principa u svakodnevnim aktivnostima i kriterijuma održivog razvoja u svim oblastima poslovanja. To je razlog zbog kojeg poslednjih godina preduzimaju brojne inicijative među koje se ubraja i Take Action projekat.

9047 Nova eco friendly kolekcija modne kuće Mango je tu! 9051 Nova eco friendly kolekcija modne kuće Mango je tu!

MANGO COMMITTED kolekcija će od marta biti dostupna u MANGO prodavnicama u Beogradu – Delta city, Ušće shopping center i Knez Mihailova 20, Novom Sadu – BIG Shopping center i Podgorici – Delta city.

Comments