Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Prošlog meseca, Victoria’s Secret brend želeo je da zaboravi prošlu godinu i prekine sve veze sa kompanijom L Brends, u čijem se VS vlasništvu nalazi. Po prvi put ovaj brend radiće bez Leslie Wexnera, koji je odstupio od svoje pozicije CEO-a L Brends kompanije, posle razotkrivanja da je Jeffrey Epstein, njegov savetnik i bliski prijatelj, seksualni zločinac koji je osuđen za eksploataciju maloletnica. Ovaj brend nedavno je pogodila još jedna kriza, u kojoj su ostali bez svog kreativnog direktora, Ed Razeka, nakon što je dao potpuno nedoličan intervju o “trans” osobama i plus size modelima.

Otkazivanju prošlogodišnje televizijske revije svedočio je odlazak poznatih manekenki kao što je Karlie Kloss, koje su počele da napuštaju brend zbog svojih uverenja i jer brend više ne šalje pozitivnu poruku, čemu su usledili prethodno pomenuti skandali.

Imajući i vidu ove dve kontraverze, potpuno je shvatljivo da će Victoria’s Secret novu eru želeti da započne postavljanjem žene na neku od ovih pozicija. Novu žensku eru brend je započeo prolećnom kampanjom Body by Victoria, a ulogu fotografa imala je fotograf, super model i Viktorijin anđeo – Helena Christensen.

Kampanja nije samo uslikana iz ženske perpektive, već su kampanju činile žene u različitom starosnom dobu. Pored 51-godišnje Helene Christensen, pozirala je i 49-godišnja Daniela Pestova, koje su sa ovim brendom počele da sarađuju još davne 1997. Pored njih, kampanju su činila i druga mlada lica. Deo kampanje bile su lepotice verne ovom brendu: Barbara Palvin, Jasmine Tookes, Lais Ribeiro i Romee Strijd, a ekipu Anđela upotpunila je transrodna manekenka Valentina Sampaio, kao i dve plus size manekenke Candice Huffine and Solange van Doorn.

View this post on Instagram

#victoriasecret #campaign2020

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

View this post on Instagram

#victoriasecret #campaign2020

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice