Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Frizura je obeležje ličnog stila. U odabiru svoje, upamtite da nema apsolutnih hitova, frizure se lagano moderniziraju i prilagođavaju svakome od nas.

Kratka kosa, à la garçonne, je uvek u modi. Naglašava vaš oblik lica. Razbarušena tako da deluje pomalo neuredno sigurno će biti trend ove sezone. Ženstven stil kratke kose s naglašenim šiškama da će vam frizuru koja je uz malo truda spremna za sve prilike. Kratke “bob” frizure uz dozu elegancije i stila su i dalje in. Ako imate kraću kosu i poželite promenu samo razbarušite vrhove i već ćete imati novu modernu frizuru. Moderne frizure za 2011. godinu imaju naglasak na asimetriji i ošišanoj kosi na repove. Savet plus: volumen naglasite stepenastim šišanjem.

Kosa srednje dužine, je po mišljenju mnogih frizera i stilista jako zahvalna za oblikovanje. Ženstveno i seksi, ležerno ali i prefinjeno. Za srednju dužinu kose frizeri kažu da treba da je nose osobe koje imaju lepe crte lica i ne žele da ih sakrivaju iza mnogo kose. Uglavnom devojke srednjih godina i tinejdzerke. Blago isfenirana sa nežnim uvijenim pramenovima je odličan izbor za dnevni, ali i večernji izgled.

Trendi frizura za dugu kosu je kosa začešljana unazad, talasasta i pomalo neuredna. Kosa mora odavati utisak prirodnosti. Puštenoj kosi je dodat volumen tako da bi čitav izgled bio urbaniji. Nije bitno da li ćete kosu nositi svezanu ili puštenu, s ovakvom frizurom ćete biti u trendu. I dalje je aktualan luksuzni “bohemian” stil. Stil u kome dugačka kosa polazi od središnje linije u mekom padu, dok volumen kose i kretanje pramenova započinje tek u predelu jagodica.

Ravna peglana kosa ili običan rep su definitivno out.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Dok piše dopušta mašti da je vodi do najudaljenijih odaja uma, gde nastaju ideje inspirisane istorijom umetnosti i mode. Voli citat Audrey Hepburn: ,”I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”

Editors choice