Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Francuska je zemlja umetnosti, zemlja ljubavi, ali i viševekovni centar mode. Bridžit Bardo i Džejn Birkin su samo neke od francuskih modnih ikona koje su stvarale jedinstveni modni pečat ove zemlje, a danas, neke nove dame sjajno nam reprezentuju francuski stil i ceo svet želi da izgleda baš kao one.

Otkrivamo vam novu generaciju francuskih ikona stila.

Sesil Kasel

Cecile Cassel Nova generacija francuskih ikona stila

Prvi put smo imali prilike da je vidimo kada je imala svega 18 godina, kao glamuroznu i razmaženu kći Aleksandra Petrovskog u seriji Seks i Grad. Danas ova dama zlatne talasaste kose razvija uspešnu muzičku karijeru u bendu “HollySiz” i predstavlja modni uzor mnogim devojkama.

Adel Egzarhopulos

Adele Exarchopoulos Nova generacija francuskih ikona stila

Ova čulna devojka oduševila nas je u ulozi Adel u “Plavo je najtoplija boja”, gde je izgledala kao devojka iz susedstva, sa nemarno skupljenom kosom, farmerkama sa tregerima i patikama. U stvarnom životu, Adel diktira modne trendove i čak je zaštitno lice brenda Miu Miu.

Karolin de Megre

caroline de maigret Nova generacija francuskih ikona stila

Karolin je pravi simbol pariskog stila, od razbarušene kose sa svetklim prelivima do crne odeće koju najčešće nosi. Jedna od najtraženijih manekenki sveta čak je i izdala knjigu pod nazivom  “Kako da budeš Parižanin gde god da si”.

Konstans Jablonski

Constance Jablonski Nova generacija francuskih ikona stila

Konstans je zavladala modnim pistama nakon što je otkrivena na francuskom Elite model takmičenju. Na modnim pistama nosila je kreacije gotovo svih najvećih svetskih modnih dizajnera kojih možete da se setite, a iste godine kad je otkrivena, već je postala zaštitno lice brenda Dolce&Gabanna. Francuski “Vogue” je još 2009. godine prepoznao kao novo lice koje će zavladati svetom mode, a danas manekenka živi u Njujorku, gde i američkoj publici nameće jedinstveni francuski stil.

Eliza Sednui

Elisa Sednaoui Nova generacija francuskih ikona stila

Manekenka egipatsko-italijanskog-francuskog porekla unuka je, ni manje, ni više, nego Kristijana Lubutina, a svojim smelim i vrlo francuskim modnim kombinacijama, uključujući i njen izgled na svom venčanju ove godine, dostojanstveno nosi modnu reputaciju svoje porodice.

Jasna Stanić

 

 

Editors choice