Retka kosa može da utiče na to da se osećate nevidljivo, ali Head & Shoulders je lansirao novu Thick & Strong kolekciju koja čini kosu lepom, što doprinosi vašem samopouzdanju da biste ostavili dobar utisak. Novu kolekciju je predstavila medijima glumica Marija Karan, dama poznata po svojoj lepoj kosi.

iZBOR hEAD AND sHOULDERS 23 Nova head & shoulders Thick & Strong kolekcija: Tajna Marije Karan

Marija Karan je otkrila svoje trikove koje koristi da bi imala zdravu i lepu kosu ali i tajnu za samopouzdanje na sceni i u svakodnevnom životu: “Ranije sam imala problem sa suvom kosom jer je često izložena intenzivnim tretmanima. Zahvaljujući novoj head&shoulders Thick & Strong kolekciji koja je specijlano namenjena da jača kosu od korena, čineći je otpornijom i manje sklonom oštećenju, moja kosa je zdrava i lepa te se zbog toga i ja imam mnogo samopouzdanja. “

Koliko puta ste listajući magazin, gledajući film ili na ulici, videli devojku sa divnom kosom i pomislili “želim da imam kosu zbog koje ću biti primećena.”

iZBOR hEAD AND sHOULDERS 17 Nova head & shoulders Thick & Strong kolekcija: Tajna Marije Karan

Vreme ja da imate kosu kakvu oduvek želite. Head & Shoulders je lansirao novi proizvod koji nudi momentalnu pomoć za one koji teže gustoj i snažnoj kosi, ali i dugotrajno rešenje za one koje žele trajno lepu kosu.

Inovativni Head & Shoulders Thick & Strong Extra Thickening Treatment je dizajniran da jača kosu od korena, čineći je otpornijom i manje sklonom oštećenju koje najčešće utiče na proređivanje kose.

Thick & Strong Extra Thickening Treatment sadrži sofisticiran ‘Triple Active Complex’ koji kosu momentalno čini postojanom, gustom i fleksibilnijom.

iZBOR hEAD AND sHOULDERS 9 Nova head & shoulders Thick & Strong kolekcija: Tajna Marije Karan

Može se nanositi na suvu ili vlažnu kosu, jednom dnevno pre stilizovanja. Sadrži savršen spoj vitamina: Vitamin B5 koji je poznat po svom umirujućem i hidrijajućem svojstvu, Vitamin B3 koji pomaže da se se ojačaju funcije zidova kože.

Ova formulacija je specijalno napravljena da jača kosu iznutra. Teme kose je takođe zaštićeno od spoljnih faktora koji mogu da utiču na iritaciju. Ova dvojna zaštita, kose i temena, ima za cilj da zaštiti, poboljša i spreči ponovno javljanje nekih nelagodnosti.

Thick & Strong kolekcija nudi šampon 2 u 1 koji obezbeđuje dugotrajne pogodnosti koje unapređuju izgled kose i temena.

H&S pogodnosti:

1. Zaštita: eliminiše negativne faktore poput peruti;

2. Poboljšanje kvaliteta: jača kosu odmah nakon pranja;

3. Preventiva : unapređuje kožu temena i jača kosu od korena čineći je vremenom sve gušćom i snažnijom.

Comments