Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Nakit je oduvek predstavljao pojam ženstvenosti i davao je dodatnu notu elegancije i ličnog pečata celokupnom izgledu. Diskretan ili upečatljiv, sve je to stvar ukusa i senzibiliteta koji formira sliku o nama. Navikli smo se već na uobičajene forme i oblike nakita, međutim, da li smo otvoreni za nove, kreativne dizajnere koji nam predstavljaju nešto potpuno drugačije? Odluka smelih, samouverenih i hrabrih devojaka uvek će pasti na neke oštrije oblike i krupnije izrade, dok ćemo mi malo povučenije uvek birati nešto diskretno. Nakon mladih dizajnera koji svojim radom pomeraju granice, vreme je da i mi izađemo iz naše zone komfora i odvažimo se za neki od fenomenalnih komada koje vam predstavljamo u nastavku!

Fernando Jorge

Jedan od najistaknutijih dizajnera nakita Velike Britanije, poznat je po svojim neobičnim kreacijama koje prosto odišu emocijama. Rođeni Brazilac pažljivo bira dragulje koji su takođe brazilskog porekla i prepuni blistave energije i senzualnosti. Njegov besprekorni talenat i jedinstvene radove prepoznali su Beyonce i Michelle Obama koje su jedne od prvih poznatih dama koje su nosile njegove kreacije. Njegova poslednja kolekcija “Plamen” učiniće da se zaljubite u sve komade nakiti i poželite da ih istovremeno stavite na sebe! Kolekcija je inspirisana samopouzdanjem, pokretima i dinamikom.

Ana Khouri

Svojom odvažnom maštom, ova dizajnerka kreira komade nakita koji na najelegantniji i najprefinjeniji način ističu samo telo i figuru. Svakom svojojm kreacijom kojom je napravila nešto što nije viđeno pre postavlja nove izazove koje nadmašuje iznova i iznova. Meki i prefinjeni dizajni upotpunjeni su velikim dijamantima koji svaku kreaciju čine izuzetno sofisticiranom. Zaista posebna devojka pokazala nam je kako možemo nositi i minđušu i ukras za kosu istovremeno jer su se jasne podele odavno izgubile.

Editors choice