Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Nakit je oduvek predstavljao pojam ženstvenosti i davao je dodatnu notu elegancije i ličnog pečata celokupnom izgledu. Diskretan ili upečatljiv, sve je to stvar ukusa i senzibiliteta koji formira sliku o nama. Navikli smo se već na uobičajene forme i oblike nakita, međutim, da li smo otvoreni za nove, kreativne dizajnere koji nam predstavljaju nešto potpuno drugačije? Odluka smelih, samouverenih i hrabrih devojaka uvek će pasti na neke oštrije oblike i krupnije izrade, dok ćemo mi malo povučenije uvek birati nešto diskretno. Nakon mladih dizajnera koji svojim radom pomeraju granice, vreme je da i mi izađemo iz naše zone komfora i odvažimo se za neki od fenomenalnih komada koje vam predstavljamo u nastavku!

Fernando Jorge

Jedan od najistaknutijih dizajnera nakita Velike Britanije, poznat je po svojim neobičnim kreacijama koje prosto odišu emocijama. Rođeni Brazilac pažljivo bira dragulje koji su takođe brazilskog porekla i prepuni blistave energije i senzualnosti. Njegov besprekorni talenat i jedinstvene radove prepoznali su Beyonce i Michelle Obama koje su jedne od prvih poznatih dama koje su nosile njegove kreacije. Njegova poslednja kolekcija “Plamen” učiniće da se zaljubite u sve komade nakiti i poželite da ih istovremeno stavite na sebe! Kolekcija je inspirisana samopouzdanjem, pokretima i dinamikom.

Ana Khouri

Svojom odvažnom maštom, ova dizajnerka kreira komade nakita koji na najelegantniji i najprefinjeniji način ističu samo telo i figuru. Svakom svojojm kreacijom kojom je napravila nešto što nije viđeno pre postavlja nove izazove koje nadmašuje iznova i iznova. Meki i prefinjeni dizajni upotpunjeni su velikim dijamantima koji svaku kreaciju čine izuzetno sofisticiranom. Zaista posebna devojka pokazala nam je kako možemo nositi i minđušu i ukras za kosu istovremeno jer su se jasne podele odavno izgubile.

Editors choice