Italijanski premium denim brend Replay ponovo se opredelio za britanskog fotografa Dejvida Simsa kom je pripala čast da osmisli najnoviju kampanju za sezonu jesen/zima 2014. U pitanju je njihova treća zajednička saradnja.

Efekti crno-belo i svetlo-senke učinili su da vreme za trenutak stane kako bi se vratili korenima prestižnog jeans brenda. Atmosfera koju su želeli da postignu na promotivnim fotografijama savremena je baš kao i jednostavnost i snaga koje određuju ton kampanje.

Replay FW 2014 15 ADV Campaign 03 COUPLE SINGLE FW1415 HD Nova kampanja brenda Replay za FW14

Denim & Leather u second skin modu postaju glavni igrači u pozadini priče, pružajući sasvim novo značenje konceptu less is more (manje je više). Bilo da je u pitanju sirov, kamenovan ili poderan, jeans je uvek jedinstven i autentičan, dok je hardcore zip-up bajkerska jakna izrazito muškog kroja i sa metalnim nitnama mekana, smela i seksi.

Kampanji su život udahnuli francuski model Manon Leloup kao i danski maneken Viktor Nilender.

Replay FW 2014 15 ADV Campaign 01 MAN SINGLE FW1415 HD Nova kampanja brenda Replay za FW14 Replay FW 2014 15 ADV Campaign 02 WOMAN SINGLE FW1415 HD Nova kampanja brenda Replay za FW14

Kolekcija jesen/zima 2014. brenda stigla je u prodavnice Replay u Beogradu (Knez Mihailova 30) i Novom Sadu (Zmaj Jovina 8), te multibrand prodavnice Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Fotograf:

Dejvid Sims

Modeli:

Manon Leloup@ Wilhelmina

Viktor Nilender@ Models 1

Stilista:

Džej Hau@Art Partner

Frizura i šminka:

Garren @ Contact NY

Lusija Pjeroni @ Streeters

Comments