Ime Dragana Ognjenović sigurno vam je već veoma poznato. Ova neverovatna modna dizajnerka prisutna je na lokalnoj modnoj sceni još od 1992. godine. Njeni dizajnerski principi su oduvek bili na svetskom nivou. Na samom početku nije ni slutila u šta se zapravo upušta. 

Otvorila je prvu Beogradsku nedelju mode, prošle sezone sa novom kolekcijom, otvorila je i prvo digitalno izdanje ove manifestacije, a pre mesec dana, otvorila je svojom revijom ovogodišnju, jubilarnu nedelju mode. Dragana je u toku svoje duge i uspešne karijere, pored Beograda, izlagala je na Nedelji mode u Njujorku i Majamiju, u Muzeju moderne umetnosti u Londonu ali i u u Italiji, Francuskoj, Austriji, Meksiku, Kipru. 

Dragana Ognjenovic 4 Nova kolekcija modne dizajnerke Dragane Ognjenović za zimu 2021/22 dostupna je na SHOP by WANNABE

 

Dragana Ognjenovic 8 Nova kolekcija modne dizajnerke Dragane Ognjenović za zimu 2021/22 dostupna je na SHOP by WANNABE

Estetika Draganinog brenda pod jednostavnim nazivom “D.O.” izuzetno je prepoznatljiva, čistih linija i formi, kao i monohromnih, jednostavnih tonova. Uz modni brend D.O. Dragana je 2003. godine kreirala i jedinstveni “ready to wear” brend nazvan “Software”, zatim, “Simply d.o.” i “D.O. home”, liniju predmeta za kuću. 

Draganina najnovija kolekcija je, možemo reći, prozor u savremeni, minimalistički modni svet u kojem želimo da se i sami nađemo. Ovaj svet odlikuju pažljivo osmišljeni krojevi, mirna paleta boja sa fokusom na timeless crnu, kao i sofisticirani modni detalji. Celokupna kolekcija Dragane Ognjenović za zimsku sezonu 2021/22 odiše bezvremenskim duhom, koji je utkan u svaki odevni komad, a njeni odevni komadi namenjeni su ženama svih životnih doba, koje uživaju u osećaju komfora i čistoj estetici. Kao što je najteže plesati kada su koraci spori, tako je najteže postići savršen balans, kada su forme odevnih komada jednostavne i bez puno detalja, te ne postoji ni jedan element koji bi prikrio slučajnu grešku. Upravo iz vizure minimalizma prepoznajemo Draganinu dizajnersku umešnost, a ova kolekcija je još jedan primer njenog prepoznatljivog modnog pečata.

Dragana Ognjenovic 5 Nova kolekcija modne dizajnerke Dragane Ognjenović za zimu 2021/22 dostupna je na SHOP by WANNABE

 

Dragana Ognjenovic 2 Nova kolekcija modne dizajnerke Dragane Ognjenović za zimu 2021/22 dostupna je na SHOP by WANNABE

 

Dragana Ognjenovic 7 Nova kolekcija modne dizajnerke Dragane Ognjenović za zimu 2021/22 dostupna je na SHOP by WANNABE

Dragana iznova uspeva da dizajnira odevne komade koji su istovremeno veoma praktični i stilski jedinstveni, poput pokretnih umetničkih dela od tekstila. U njenoj najnovijoj kolekciji pronaći ćete svoju savršenu malu crnu haljinu, ali isto tako i romantičnu maksi haljinu za posebne prilike, do detalja savršeno krojene pantalone i crni kaput, koji će upotpuniti apsolutno svaki vaš autfit za zimsku sezonu. Naravno, Dragana ne zanemaruje ni moć modnih detalja, te je kolekciju obogatila minimalističkim aksesoarima od najkvalitetnijih materijala. Kolekciju upotpunjava novi dizajn sunčanih naočara.

Dragana Ognjenovic 3 Nova kolekcija modne dizajnerke Dragane Ognjenović za zimu 2021/22 dostupna je na SHOP by WANNABE

 

Dragana Ognjenovic 6 Nova kolekcija modne dizajnerke Dragane Ognjenović za zimu 2021/22 dostupna je na SHOP by WANNABE

Poručite svoj omiljeni komad već danas i zakoračite u savremeni svet Dragane Ognjenović koji će vas lako opčiniti. 

Online shop pod imenom SHOP by WANNABE pokrenuli smo sa idejom da se podrži i javnosti približi rad talentovanih, domaćih dizajnera i brendova. Sa ponosom možemo reći da je Dragana Ognjenović među njima.

Sve pomenute i prikazane odevne komade iz najnovije kolekcije Dragane Ognjenović možete pronaći na našem online shopuSHOP by WANNABE, a za sve vesti o novim modelima koji će biti dostupni zapratite naš Instagram nalog @wannabemagazine.

Produkcija: wannabemedia.rs 

Jovana Pantić

Comments