Iako su princeze svetom vladale pre nekoliko vekova, njihov ugled i značaj i danas, u savremenom svetu koji baš i ne poznaje najbolje kraljevska pravila i “plavu” krv, prilično je veliki. Zbog toga se često plemkinje iz različitih zemalja prate u stopu, o njima se neprekidno priča i piše, jer umeju zaista da zadive svet, a i njihova titula nekako deluje nestvarno i magično. Najbolji nam je primer svakako vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, ali ima još mnogo drugih koje vrede svake pažnje, a među njima i princeza Sofija.

Švedska princeza Sofija, vojvotkinja od Vermlanda, koji je okrug na zapadnom delu Švedske, postala je poznata u trenutku kada se udala za princa Karla Filipa, a najviše nakon njihove neverovatne i očaravajuće ceremonije venčanja koja se održala u Stokholmu. Ono što su svi odmah primetili jeste da je od samog početka imala dobar odnos sa medijima, da se lako navikla na kamere, ali to ništa ne čudi, budući da je Sofija bivši model i TV prezenter. Bilo kako bilo, od tog trenutka, Evropa je dobila jednu od najbolje stilizovanih članica neke kraljevske porodice.

princeza sofija 1 Nova kraljevska modna ikona: Princeza Sofija princeza sofija 2 Nova kraljevska modna ikona: Princeza Sofija princeza sofija 3 Nova kraljevska modna ikona: Princeza Sofija princeza sofija 4 Nova kraljevska modna ikona: Princeza Sofija princeza sofija 5 Nova kraljevska modna ikona: Princeza Sofija princeza sofija 6 Nova kraljevska modna ikona: Princeza Sofija
Comments