Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nova La Roche-Posay: Intenzivna umirujuća nega za masnu osetljivu kožu

Nova La Roche-Posay: Intenzivna umirujuća nega za masnu osetljivu kožu

Osetljiva ili koža sklona alergijama ne mora nužno biti i suva: pogotovo tokom letnjih meseci kada masna koža doseže svoj vrhunac i preklapa se sa sezonom alergija, ljudi su u potrazi za intenzivnom umirujućom negom za mešovitu ili masnu kožu laganije teksture. Ove godine La Roche-Posay predstavlja novi Toleriane Ultra Fluid koji pruža trenutno i dugotrajno olakšanje izrazito osetljivoj mešovitoj i masnoj koži koji umiruje i ciljano deluje na znakove nadraženosti. Nemasna i osvežavajuća tekstura fluida trenutno se upija i intenzivno hidrira i umiruje osetljivu kožu lica dok inovativno hermetičko pakovanje omogućava čistoću pri svakom nanošenju.

Preosetljivost kože – česta je pojava kod osoba sa krhkom kožom i uzrokuje nadraženost, a ponekad i potkožne nepravilnosti. Intenzitet ovih ponavljajućih problema može varirati dok adekvatan tretman zavisi od preosetljivosti. Netolerancija kože manifestuje se osećajem bockanja, nadraženosti i peckanja. Ove pojave uzrokuju neprijatnost, pa se katkad dijagnostikuju kao blaži eritem, suvoća kože ili lagano ljuštenje. Sistem odbrane netolerantne kože slabiji je od sistema odbrane normalne kože i zato je podložniji štetnim uticajima. Pored odgovarajućeg tretmana, intenzivna umirujuća nega kože može biti efikasna u hidriranju i smanjivanju reaktivnosti osetljive kože sklone alergijama. Važno je istaći da nije svaka izrazito osetljiva i koža sklona alergijama ujedno i suva: 48% ljudi* sa osetljivom kožom ima mešovitu ili masnu kožu i zato su u potrazi sa nemasnom i brzo upijajućom fluidnom teskturom – posebno tokom prolećne i letnje sezone kada masna koža doseže svoj vrhunac i preklapa se sa sezonom alergija.

155 Nova La Roche Posay: Intenzivna umirujuća nega za masnu osetljivu kožu

Toleriane Ultra Fluid je intenzivni umirujući fluid za lice i područje oko očiju koji pruža trenutno i dugotrajno olakšanje osetljivoj koži ili koži sklonoj alergijama. Izrazito umirujuća i nemasna dnevna nega za mešovitu ili masnu kožu umiruje i ciljano deluje na znakove nadraženosti. Čistoća je osigurana kod svakog nanošenja zahvaljujući novoj generaciji izrazito hermetičkog pakovanja koje omogućava minimalističku formulu za optimalnu toleranciju. Proizvod sadrži termalnu izvorsku vodu La Roche-Posay koja prirodno umiruje kožu i deluje protiv nadraženosti. Proizvod ne sadrži konzervanse, paraben, miris, alkohol i boju, pa zato iz dana u dan smanjuje osetljivost i obnavlja dugotrajan osećaj prijatnosti na koži.

Optimalna tekstura: Nemasna, osvežavajuća i tečna tekstura fluida trenutno se upija i intenzivno hidrira i umiruje osetljivu kožu lica. Lagani fluid nanosi se na lice, vrat i područje oko očiju ujutru i uveče, pa je prikladan za normalnu do mešovitu kožu.

Inovativno ultra hermetičko pakovanje: Izrazito hermetičko pakovanje omogućava čistoću pri svakom nanošenju, bez kontaminacije, oksidacije, suvog taloga i bez ostataka.

239 Nova La Roche Posay: Intenzivna umirujuća nega za masnu osetljivu kožu

Novi Toleriane Ultra Fluid i Toleriane Ultra namenjeni su svim tipovima osetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku, alergijama, kao i kod nadraženosti poput crvenila, osećaja neprijatnosti i peckanja. Toleriane Ultra je umirujuća nega za normalnu do suvu osetljivu kožu koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osećaj neprijatnosti. Linija Toleriane pruža celovit odgovor na potrebe izrazito osetljive i netolerantne kože, pružajući dugotrajno olakšanje i osećaj prijatnosti.

Editors choice