Tako je iz godine u godinu – oduševe nas neke potpuno nove ličnosti, koje se samo pojave i oduvaju svojim glasom, glumom, nastupima uz šta neretko ide i autentičan stil, i odjednom je sve vezano za njih. Svaka priča, svaki trend, svaka novina. Budimo realni, Cardi B je odjednom zaprštala i ostala da sija, uprkos tome što nije baš “po svačijem ukusu” i merilima stila, što je verovatno i dovoljno dobar razlog, i činjenica je da je novi glas i pojava koja traje i istrajava, svidelo se to nekome ili ne. Međutim, ono što se takođe često događa je i to da nisu svi te “sreće” ili “pameti” i osećaja, i da zablistaju na veoma kratko. Imaju svoju godinu i onda nestanu. Neki zauvek, neki do novog projekta koji ih opet lansira i tako u krug.

Ipak, iako postoje veteranke i talenta i stila koje izdržljivo stoje na svim našim top listama, poput Cate Blanchett ili Julianne Moore, ima još dosta mesta na crvenom tepihu da se dočekaju i pozdrave neke nove stylish devojke, od kojih puno očekujemo kako u modnom, tako i karijernom smislu. Pored Rachel Brosnahan i Jorje Smith, koja je nestvaran talenat uklopljen sa nestvarnom lepotom i stilom, te stoga aposlutno nesvakidašnja i kompletna pojava na svetskoj sceni, koje zaustavljaju dah pristunih na svakoj svečanosti od Met Gale do dodele Zlatnih globusa, ima tu još devojaka koje iz senke stupaju na svetlo dana i iskrena da budem, obasjaće nas. Ovo su neke od fashionistas filmske i muzičke industrije koje ćemo voleti i pratiti u narednoj godini.

Maya Hawke

Nužno je da počnem od nje, jer na prvom mestu moram da priznam da sam nekako potpuno smetnula sa uma Umin i Ethanov brak, a pogotovo ćerku koja ne samo što je ozbiljno odrasla u međuvremenu, nego je i postala nenametljiva zvezda stila i talenat u usponu. Ako pogledate njen Insta profil videćete da se radi o sasvim običnoj devojci, kojoj je reč umereno omiljena u stilskom rečniku. Dvadesetogodišnjakinja je već upoznata sa crvenim tepihom i njegovim “pravilima”, a ove godine je čak bila i jedna od zvanica na Met Gali. Očekujemo da će 2019. u svakom smislu biti njena godina, sasvim sigurno od leta kada se pridružuje ekipi serije Stranger Things za treću sezonu.

Comments