5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

1/2

Gotovo 50 godina kao vodeći ekspert u nezi kože, ime Oriflame je sinonim za švedski kvalitet, naučnu stručnost, prirodne sastojke i visoki učinak. Sada, taj učinak podižemo na viši nivo, uvođenjem novog brenda za negu kože koji je izgrađen na bazi najnovijih inovacija u nauci i tehnologiji.

Novage je rezultat jedinstvenog naučnog istraživanja, Age Reflect, koje je uključivalo skoro 1000 žena. Saznanja dobijena iz Age Reflect istraživanja nam govore da četiri od pet žena ne izgledaju shodno svojim biološkim godinama.To dalje znači da godine starosti neminovno ne određuju izgled Vaše kože već Vaša koža određuje kako su Vaše godine starosti percepovane. Novage je prilagodljiv sistem usmeravanja nege kože ka liniji koja je dizajnirana da zadovolji sve Vaše potrebe na putovanju starenja kože. Tako da se Novage linija fokusira na znake starenja kože koji su važni.

Kako Novage funkcioniše? Svaka od linija se sastoji od patentiranih i prirodnih tehnologija koje ciljano utiču na specifične znakove starenja. Vi birate liniju na osnovu znaka starenja koji je Vaš primaran razlog za brigu. Sve linije su klinički testirane i testirane na potrošačima. Novage je rešenje koje je kompletno prilagođeno za lepu kožu bez obzira na godine.

Naučnom studijom o starenju kože, došlo se do zaključka da gubitak čvrstine kože i kontura lica dovode do toga da izgledamo starije. Ovo saznanje vodilo je tim Oriflame naučnika do izvanrednog otkrića u nezi kože – AspartoLift tehnologije, klinički dokazane metode koja vraća mladalački izgled delujući na znake starenja kože.

AspartoLift tehnologija

Proučavanje delovanja preko 1000 aktivnih sastojaka na 30000 gena, korišćenjem inovativnih tehnika mapiranja gena, dovelo je do otkrića AspartoLift-a. AspartoLift je revolucionarna, patentirana tehnologija koja, klinički dokazano, omogućava oporavak kože. Patent broj: EP11797020.

AspartoLift tehnologija koja za osnovu ima derivat aspartanske kiseline. Aspartanska kiselina je esencijalna aminokiselina koja se u prirodi nalazi u žitaricama, semenkama, orasima i mahunarkama. Naše telo je, između ostalog, koristi za očuvanje zdravlja i aktivnosti ćelija. Kada su Oriflame naučnici u laboratoriji tretirali rigidni fibroblast primenjujući AspartoLift tehnologiju, povratili su mu fleksibilnost, što je opet omogućilo fibroblastu da efikasnije stvara elastin – kao kod 20 godina mlađih ćelija (studija in vitro)!

Svaka od NovAge ciljanih rutina rezultat je naučnih inovacija, napredne tehnologije i ekstrakata prirodnih, biljnih matičnih ćelija što je dokazano u kliničkim studijama.

Postoje 3 Novage kolekcije: Odaberite Ultimate Lift (40+) kako biste povećali elastičnost kože, Ecollagen (30+) da umanjite bore ili True Perfection (20+) za borbu protiv prvih znakova starenja i dovedite kožu do savršenstva.

True Perfection Nova linija nege za sve generacije koju preporučujemo

Editors choice