Romantičnim koktelom, Fashion Company je proslavio otvaranje nove LIU JO radnje u tržnom centru Galerija. Pored predstavnika medija i ljubitelja brenda, otvaranju su prisustvovale i voditeljka Kristina Radenković, top-model Danijela Dimitrovska, stilistkinja Kristina Bekvalac, kao i influenserke Nataša Pejašinović i Tašana Korać.

DSC 9024 Prefinjenost i italijanski šarm: Nova LIU JO radnja otvorena u Beogradu

Nakon relociranja radnje koja se nalazila u Knez Mihailovoj ulici, poštovaoci neprolazne elegancije i ženstvenosti, novu kolekciju ovog italijanskog brenda sada će moći da pronađu u prizemlju TC Galerije Beograd.

Italijanski šarm i prefinjeni dizajn osnovni su elementi enterijera, kojim dominiraju neutralni i zlatni tonovi.

Svaki detalj je u potpunom skladu sa neprikosnovenim italijanskim glamurom, dok su sofisticiranost i elegancija u fokusu svih kreacija.

 Prefinjenost i italijanski šarm: Nova LIU JO radnja otvorena u Beogradu

LIU JO svojim kolekcijama poziva žene svih uzrasta da izraze svoju ličnost, uz konstantno obraćanje pažnje na detalje i korišćenje najfinijih materijala u izradi.

Nastao iz ideja da svojim dizajnom oslika viziju savremene žene, ovaj italijanski brend preko 25 godina uspešno kreira prepoznatljive kolekcije, koje su postale sinonim elegancije i ženstvenosti.

Posetite novu LIU JO monoradnju u TC Galerija Beograd i uživajte u novim trendovima već danas!

Comments