Do sada apsolutno mora da ste čuli za brend Supreme, videli brend Supreme, nosili brend Supreme ili kopiju brenda Supreme, videli da neko nosi brend Supreme ili ga videli na svakom drugom influenseru na Instagramu. Ovaj brend diže toliku prašinu i toliko je sve-prisutan, da nije ni čudo što svaka njihova nova najava i saradnja izazivaju ogoroman HYPE na internetu, i što se rasprodaju u roku od nekoliko sekundi. Poslednja u nizu saradnji, i njihova prva makeup kolaboracija, je kolekcija karmina u prepoznatljivoj Supreme crvenoj boji – a uradili su je, naravno, sa najpoznatijom šminkerkom out there, legendarnom Pat McGrath.

View this post on Instagram

🔥NEW COLLAB🔥 @supremenewyork will be having their first ever beauty collaboration with @patmcgrathreal for their MatteTrance™ lipstick in shade ‘SUPREME’ — an instantly iconic bright red designed exclusively for Supreme by McGrath. How exciting! Stay tuned for launch info. ——————————————————————— Want to stay up to date on the latest and greatest? Follow me to keep up with makeup news, product launches, restocks and more! Hit me with a tag or DM to share any MAKEUP NEWS you’ve seen or use the #hotfiremakeup hashtag! 📷 / info: #patmcgrath Thanks @hereforthemakeup2 —————————————————————— #makeupnews #newmakeup #mattetrance #pmg #pmglablove #patmcgrathlabs #turnyourlipson #supreme #supremenewyork https://bit.ly/2GLD1nA

A post shared by HotFire Makeup (@hotfire.makeup) on

Brend Supreme poznat je po neobičnim kolaboracijama i brendiranju stvari koje vam verovatno nikada ne bi pale na pamet da se mogu brendirati – kao što su cigle, kolači, pasta za zube i akvarijum (pored naravno komercijalnih stvari sa kojima zapravo znamo šta bismo radili da ih posedujemo) i ova saradnja nije ni malo iznenađujuća, već bih pre rekla da smo je nešto što smo “samo čekali“. S obzirom na to da svaki proizvod koji na sebi ima magični natpis Supreme, belim slovima na crvenoj pozadini nestaje neverovatnom brzinom, crveni karmin logičan je sled u nizu novih  Supreme proizvoda koje bi se mogli naći na tržištu.

Comments