Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Iako je već privukla svu pažnju sa samo 14 godina, Kaia Gerber, se uprkos tom ranom uspehu i činjenici da je ćerka a slobodno možemo reći i dvojnica Cindy Crawford trezveno držala podalje od modnog sveta do 16 godine “pravih godina” i počela sa modeling karijerom sada, svesna da “jednom kada počneš nema vraćanja nazad”.

I sasvim sigurno je bila u pravu oko toga. Dosledna svojim rečima, prvu reviju je uradila nedavno, samo nekoliko dana nakon svog 16 rođendana, debitujući otvaranjem Calvin Klein revije, nakon čega je dominirala prolećnim revijama za kolekcije SS 18 radeći za brednove: Rihanna Fenty Puma, Alexander Wang, Marc Jacobs, Coach, Prada, Versace, Valentino, Miu Miu, Saint Laurent, Moschino i Fendi.

always a pleasure @chanelofficial #CHANELinHamburg

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Srećom, imala je od koga da uči i spremna je u[la u velike modne izazove: Cindy Crawford je tokom skoro svih revija svoje ćerke sedela u prvom redu i čak joj se i pridružila na pisti na Versace reviji. Sada, Kaia počinje novu godinu praveći korak dalje. Pored toga što je postala supermodel za samo jednu sezonu, Kaia postaje i dizajnerka takođe, zahvaljujući nikom drugom do Karlu Lagerfeldu, koji je kontaktirao Kaiu da zajedno rade na mini kolekciji za njegov legendarni brend, koja će se razume se zvati Karl Lagerfeld X Kaia kolekcija.

Ovako nešto se možda i moglo očekivati budući da je u poslednjih nekoliko meseci Kaia razvila poseban odnos sa poznatim dizajnerom. Ne samo što ju je zvao da učestvuje u revijama već je i otvorila reviju modne kuća u kojoj je takođe on kreativni dizajner: legendarni Chanel.

Editors choice