Iako je već privukla svu pažnju sa samo 14 godina, Kaia Gerber, se uprkos tom ranom uspehu i činjenici da je ćerka a slobodno možemo reći i dvojnica Cindy Crawford trezveno držala podalje od modnog sveta do 16 godine “pravih godina” i počela sa modeling karijerom sada, svesna da “jednom kada počneš nema vraćanja nazad”.

I sasvim sigurno je bila u pravu oko toga. Dosledna svojim rečima, prvu reviju je uradila nedavno, samo nekoliko dana nakon svog 16 rođendana, debitujući otvaranjem Calvin Klein revije, nakon čega je dominirala prolećnim revijama za kolekcije SS 18 radeći za brednove: Rihanna Fenty Puma, Alexander Wang, Marc Jacobs, Coach, Prada, Versace, Valentino, Miu Miu, Saint Laurent, Moschino i Fendi.

View this post on Instagram

always a pleasure @chanelofficial #CHANELinHamburg

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Srećom, imala je od koga da uči i spremna je u[la u velike modne izazove: Cindy Crawford je tokom skoro svih revija svoje ćerke sedela u prvom redu i čak joj se i pridružila na pisti na Versace reviji. Sada, Kaia počinje novu godinu praveći korak dalje. Pored toga što je postala supermodel za samo jednu sezonu, Kaia postaje i dizajnerka takođe, zahvaljujući nikom drugom do Karlu Lagerfeldu, koji je kontaktirao Kaiu da zajedno rade na mini kolekciji za njegov legendarni brend, koja će se razume se zvati Karl Lagerfeld X Kaia kolekcija.

Ovako nešto se možda i moglo očekivati budući da je u poslednjih nekoliko meseci Kaia razvila poseban odnos sa poznatim dizajnerom. Ne samo što ju je zvao da učestvuje u revijama već je i otvorila reviju modne kuća u kojoj je takođe on kreativni dizajner: legendarni Chanel.

Comments