Lukijan Ivanović, jedan od najperspektivnijih mladih pevača u regionu, spremio je novi album koji će svetlost dana ugledati sledeće godine. Na samom kraju 2019. godine odlučio je da predstavi singl “Nedostaješ”, koji je premijerno emitovan na Naxi radiju.

Drago mi je što se publici predstavljam sa kvalitetnim pop zvukom. To je muzika koju i privatno volim da slušam, a posebno me raduje saradnja sa Goranom Kovačićem. Tokom prethodnog perioda proveo sam dosta vremena u studiju, gde je nastalo nekoliko sjajnih pesama. Poželeo sam da “Nedostaješ” bude ona kojom ću završiti ovu godinu i najaviti novu, 2020. godinu, kada ću, nadam se, publici predstaviti i svoj novi album – izjavio je Lukijan.

U međuvremenu, Lukijan je mnogo radio na albumu i u svom studiju u Beogradu, ali se ostvario i u privatnom životu. Postao je otac, i sa lakoćom se posvetio i supruzi i detetu.

Pesma će svoju ekranizaciju doživeti u januaru, a mi ćemo je do tada sa velikim uzbuđenjem slušati na Naxi radiju i ostalim radio stanicama širom regiona.

Lukijan Ivanovic PHOTO Andreja Damjanovic e1577697143133 Nova pesma Lukijana Ivanovića: Nedostaješ!
Comments