16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

U subotu 18. januara sa početkom u 19:00 časova na Drugom i Trećem programu Radio Beograda direktno iz Metropoliten opere imaćete priliku da čujete operu “Evgenije Onjegin” Petra Čajkovskog. Ana Netrebko i Marijuš Kviječen su zvezde nove postavke opere Evgenije Onjegin. Valerij Gergijev diriguje ovom zanimljivom postavkom u čijoj podeli je i Pjotr Bečala.

Valerij Gergijev, direktor Sanktpeterburškog Teatra Mariinski i umetnički direktor Festivala Bele Noći u istom gradu i glavni dirigent Londonskog simfonijskog orkestra, predvodi novu postavku, a u Metu je dirigovao preko 100 puta još od 1994. godine. U novoj postavi glavne uloge tumače sopran Ana Netrebko kao Tatjana, bariton Marijuš Kviječen u naslovnoj ulozi i tenor Pjotr Bečala kao pesnik Lenski. Mecosopran Oksana Volkova peva ulogu Tatjanine sestre Olge, a Alekej Tanovicki nastupa kao knez Gremin.

shot 02 617 final Nova postavka opere Evgenije Onjegin

Zvezda nove postavke – Ana Netrebko ove sezone je ušla u istoriju Metropolitena kao prvi sopran koji je tri godine zaredom pevao na otvaranju sezone. Bila je Adina u Donicetijevom “Ljubavnom napitku” prošle godine, u kojem ćemo imati prilike da je čujemo već iduće subote, a godinu dana ranije nastupila je u naslovnoj ulozi takođe Donicetijeve Ane Bolen.

 

Editors choice