5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

U subotu 18. januara sa početkom u 19:00 časova na Drugom i Trećem programu Radio Beograda direktno iz Metropoliten opere imaćete priliku da čujete operu “Evgenije Onjegin” Petra Čajkovskog. Ana Netrebko i Marijuš Kviječen su zvezde nove postavke opere Evgenije Onjegin. Valerij Gergijev diriguje ovom zanimljivom postavkom u čijoj podeli je i Pjotr Bečala.

Valerij Gergijev, direktor Sanktpeterburškog Teatra Mariinski i umetnički direktor Festivala Bele Noći u istom gradu i glavni dirigent Londonskog simfonijskog orkestra, predvodi novu postavku, a u Metu je dirigovao preko 100 puta još od 1994. godine. U novoj postavi glavne uloge tumače sopran Ana Netrebko kao Tatjana, bariton Marijuš Kviječen u naslovnoj ulozi i tenor Pjotr Bečala kao pesnik Lenski. Mecosopran Oksana Volkova peva ulogu Tatjanine sestre Olge, a Alekej Tanovicki nastupa kao knez Gremin.

shot 02 617 final Nova postavka opere Evgenije Onjegin

Zvezda nove postavke – Ana Netrebko ove sezone je ušla u istoriju Metropolitena kao prvi sopran koji je tri godine zaredom pevao na otvaranju sezone. Bila je Adina u Donicetijevom “Ljubavnom napitku” prošle godine, u kojem ćemo imati prilike da je čujemo već iduće subote, a godinu dana ranije nastupila je u naslovnoj ulozi takođe Donicetijeve Ane Bolen.

 

Editors choice