Novo poglavlje kultne HBO serije Sex and the City, Max Original serija And Just Like That… („I tek tako…“), imaće premijeru 9. decembra na HBO GO, kada u ponudu stižu prve dve epizode. Nakon toga će svakog četvrtka u ponudu dolaziti po jedna nova epizoda, a biće ih ukupno deset. Od izvršnog producenta Michaela Patricka Kinga, serija And Just Like That prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) koje od uzbudljivog putovanja kroz komplikovanu stvarnost života i prijateljstva u tridesetim, zakoračuju u još komplikovaniju stvarnost života i prijateljstva u pedesetim. 

And Just Like That... e1638876134883 Nova sezona serije Sex and the City dolazi na HBO 9. decembra, a evo novih fotografija i novog trejlera

 

Fanovi širom sveta su ekstatični oko nove serije, željno iščekujući nove avanture voljenih heroina. Ipak, u toku ove godine se u velikoj meri polemisalo da li će se Kim Cattrall vratiti kao legendarna Samantha Jones. Veliki broj njenih obožavalaca bio je ekstremno razočaran kad je saznao da to neće biti slučaj. Da, Kim Cattrall neće igrati u predstojećoj And Just Like That, a verujemo da to u izvesnoj meri ima veze sa razmiricama koje je imala sa koleginicomSarahom Jessicom Parker. Biće nam čudno da Carrie, Mirandu i Charlotte vidimo bez provokativne, samouverene Samanthe Jones. Šta je – tu je… Ne sumnjamo da je Kim imala dobar razlog zašto se nije priključila poduhvatu koji cela planeta nestrpljivo iščekuje. Ipak, Kim neće ostati bez posla, jer smo saznali da će se priključiti sitkomu How I Met Your Fatherspinoffu serije How I Met Your Mother. Glavna zvezda je Hilary Duff, a Kim će igrati njenu buduću verziju.

1 1 Nova sezona serije Sex and the City dolazi na HBO 9. decembra, a evo novih fotografija i novog trejlera

Zasnovana na istoimenom romanu Candace Bushnell, u ovoj seriji režisera Darrena Stara igraju i Sara Ramirez, Sarita Chudhoury, Nicole Ali Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson i Evan Hendler. Garson je preminuo 21. septembra ove godine, samo tri meseca nakon povratka u seriju, pa će njegova uloga predstavljati posthumni performans.

Izvršni producenti su Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rotenberg, Elisa Zuritsky, John P. Melfi i Michael Patrick King. Scenario potpisuju Michael Patrick King, Samanta Irbi, Rashna Fruhbom, Keli Gof, Julie Rotenberg i Elisa Zuritsky.

1 1 1 Nova sezona serije Sex and the City dolazi na HBO 9. decembra, a evo novih fotografija i novog trejlera

Serija Sex and the City je važila za planetarni hit sve vreme emitovanja od 1998. do 2004. godine, iznedrivši 6 sezona sa 94 epizode. Smeštena i snimana u Njujorku, pratila je četiri žene prijateljice koje, uprkos različitim karakterima i turbulentnim seksualnim životima, ostaju u neraskidivom odnosu, poveravajući se jedna drugoj. Pored prijateljstva i izazova svakodnevice, serija se bavila temama kao što su seksualnost, safe sex, promiskuitet, ženstvenost i razlikom između romantičnih i prijateljskih veza.

1 2 Nova sezona serije Sex and the City dolazi na HBO 9. decembra, a evo novih fotografija i novog trejlera

Sex and the City je uživala pohvale i kritike zbog tema i junaka, sveukupno pomogavši da HBO postane popularna TV mreža. Osvojila je 7 Emmyja od čak 54 nominacije, 8 Golden Globe od 24 nominacije i mnoga druga priznanja. Entertainment Weekly ju je pozicionirao na 5. mesto liste novih TV klasika, dok su je Time i TV Guide svrstali na listu najboljih TV serija svih vremena.

1 4 Nova sezona serije Sex and the City dolazi na HBO 9. decembra, a evo novih fotografija i novog trejlera

Sex and the City se i dalje emituje na TV kanalima po celom svetu, iznedrivši filmove Sex and the City (2008) i Sex and the City 2 (2010), kao i prikvel seriju The Carrie Diaries (2013-2014).

1 3 Nova sezona serije Sex and the City dolazi na HBO 9. decembra, a evo novih fotografija i novog trejlera

O HBO EUROPE

HBO Europe donosi premijum televizijske kanale HBO i Cinemax, kao i usluge videa na zahtev HBO GO i HBO On Demand, putem ponude partnera operatera, ali i direktno korisnicima u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Moldaviji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini. 

HBO Nordic nudi pretplatu na premijum uslugu videa na zahtev direktno korisnicima, ali i putem partnera operatera u Švedskoj, Norveškoj, Finskoj i Danskoj.

Izvor fotografija: HBO

Comments