Od trenutka kada se prvi put pojavila, 2006.godine, Eucerin® Hyaluron- Filler linija spada u najprodavanije u apotekama. Inspirisan uspesima u borbi protiv starenja Eucerin® je odlučio da ode korak dalje i ovoj dokazano uspešnoj liniji pridruži novi preparat: prvi dermo-kozmetički preparat za ujednačavanja tena sa efektom borbe protiv starenja, Eucerin® Hyaluron-Filler CC kreme!

Eucerin® HYALURON-FILLER CC kreme ispunjavaju najdublje bore, kako spolja tako i iznutra, a obezbeđuju koži i svu potrebnu hidrataciju. Istovremeno,ujednačavaju ten pomažući da se značajno umanje vidljivi znaci starenja. Postupak nege je jednostavan, a rezultat savršen – podmlađena koža koja izgleda sveže i prefinjeno!

ECN 15437 Hyaluron Filler CC Cream 3 PR Nova zvezda Eucerin® Hyaluron Filler sazvežđa!

Borba protiv starenja i hidratacija

U svojim HYALURON-FILLER preparatima, sada i u Hyaluron-Filler CC kremama, Eucerin® koristi izuzetno efikasnu kombinaciju, hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca prodire u gornje epidermalne slojeve i obezbeđuje potrebnu vlažnost kako bi se povratio volumen i ublažile površinske bore. Hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire u dublje epidermalne slojeve i deluje baš tamo gde se bore stvaraju. Rezultat – Eucerin® CC kreme na bazi hijaluronske kiseline čine da vaša koža izgleda mlađe i predupređuju nastanak novih bora.

Biološki aktivan saponin (ekstrakt soje), drugi najvažniji sastojak Eucerin® HYALURON-FILLER CC krema, prodire veoma duboko u kožu i stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline baš tamo gde bore nastaju. Kombinacija ovih sastojaka obezbeđuje optimalnu hidrataciju, stimuliše kožu iznutra i stvara volumen u slojevima kože gde se formiraju bore. Optimalna hidratacija je zadužena za zetazanje malih, finih bora. Rezultat – Formulacija Eucerin® HYALURON-FILLER CC krema garantuje trenutan i dugotrajan “efekat punjenja”.

ECN 15435 Hyaluron Filler CC Cream 1 PR Nova zvezda Eucerin® Hyaluron Filler sazvežđa!

Prirodan i ujednačen ten

Eucerin® HYALURON-FILLER CC kreme dolaze u dve nijanse: svetlijoj i tamnijoj, te odgovaraju potrebama svetlog i veoma svetlog, kao i srednje svetlog i maslinastog tena. Sadržaj pigmentnih boja u Eucerin® HYALURON-FILLER CC kremama je niži nego u drugim podlogama, a upravo zato obe nijanse se bolje uklapaju sa individualnom bojom tena dajući mu prirodan i ujednačen izgled. Eucerin® HYALURON-FILLER CC kreme se ne talože u finim sitnim boricama i savršeno se prilagođavaju tonu vaše kože, te prikrivaju već postojeće znake starenja. Zahvaljujući blagoj pigmentaciji otklonjena je i opasnost od neprijatne razlike između tona lica i vrata, koja se može pojaviti kada koristite šminku.

Eucerin® HYALURON-FILLER CC svetla krema. Blago obojena krema pogodna za svetao i veoma svetao ten

Eucerin® HYALURON-FILLER CC srednje svetla krema. Topla nijansa kreme, pogodna za srednje svetao i maslinast ten

ECN 15444 Hyaluron Filler CC Cream 10 PR Nova zvezda Eucerin® Hyaluron Filler sazvežđa!

TRI DODATNA KORISNA SVOJSTVA Eucerin® HYALURON-FILLER CC krema:

Eucerin® HYALURON-FILLER CC kreme sadrže SPF 15 kako bi se koža zaštitila od starenja usled negativnog sunčevog zračenja

Eucerin® HYALURON-FILLER CC kreme možete koristiti umesto uobičajene dnevne kreme za negu lica, pažljivim nanošenjem prstima ili četkicom, a ako želite veću prekrivenost, možete ih koristiti kao osnovu vaše podloge.

ECN 15448 Hyaluron Filler CC Cream 14 PR Nova zvezda Eucerin® Hyaluron Filler sazvežđa!

Eucerin® HYALURON-FILLER CC kreme pogodne su za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu. Kako bi postigli što bolje rezultate, koristite ih u kombinaciji sa drugim Eucerin® HYALURON-FILLER preparatima. Počnite sa serumom, zatim nanesite kremu za predeo oko očiju, a ukoliko mislite da je potrebno i kremu za dnevnu negu. Na kraju, nanesite CC kremu.

Comments