U svetu mode je malo modela iz Afrike koji sa punom ravnopravnošću učestvuju u ispisivanju modne istorije sa američkim i evropskim lepoticama. Ipak, Blesnija je svoju, verujem, usešnu karijeru počela da ispisuje, a svog porekla se ne stidi. Ono što joj se najviše dopada u zemlji iz koje dolazi jeste prirodna lepota, ali i ljudi koji su međusobno tako bliski. Kako kaže, dok je živela tamo, sve svoje komšije je posmatrala kao svoju porodicu. Zahvaljujući toploj atmosferi u kojoj je odrasla, Blesnija veruje da i jeste devojka kakva jeste, mila i ljubazna, koja poznaje prave vrednosti.

Slučajno ili ne, njen omiljeni film je “U potrazi za srećom”, zahvaljujući kojem je i shvatila da u žvotu ništa nije nemoguće ukoliko dovoljno veruješ, ukoliko to dovoljno jako želiš i radiš na tome.

Kada je reč o karijeri modela, ova mankenka je bila prilično iznenađena koliko je sve to teže nego što se čini na prvi pogled. Gledajući revije na TV-u, listajući modne magazine i “kopajući” po internetu, sve joj je delovalo tako lako, savršeno i zabavno. Zapravo, modeli su kao i svi mi ostali, a jako je teško biti primećen, biti u svetu u kojem ni ne znaš da li se nekome dopadaš, biti daleko od svoje porodice i prijatelja. Život modela uopšte nije lak!

Comments