Dennis Haysbert u ulozi Boga

Američki glumac Dennis Haysbert je već bio deo DC univerzuma kada je dao glas liku Kilowog, u animiranoj seriji “Justice League”. U 5b sezoni, kako produkcija naziva nove epizode, on preuzima ulogu Luciferovog oca, iliti Boga. Posle mnogo dobrih forica koje je pali sin pravio na račun svog tate, uzbuđeni smo da vidimo šta će nam ovaj potpuno disfunkcionalni odnos doneti.

Po scenariju ove serije, prva ljubav na ovom svetu nije bila između Adama i Eve, već između Eve i Lucifere. Ona se vraća u novim epizodama, ali ovoga puta njen interes ide nekom drugom demonu, a to je Mazikeen.

Kao i prvi deo pete sezone, i poslednji deo će se takođe sastojati od osam epizoda. Najavljeno je da će jedna od njih biti napravljena u formi mjuzikla, Kako su producenti objasnili, epizode su prepravljene jer se serija ipak obnovila za šestu i poslednju sezonu. Iako je peta trebalo da bude poslednja, fanovi su ponovo peticijom uspeli da sebi obezbede još jednu sezonu, ali ovaj put i definitivno poslednju.

Pre nego što ponovo vidimo naše omiljene likove, pogledajte trejler serije “Lucifer”, čijih osam novih epizoda dolaze na Netflix 28. maja.

Tamara Mladenović

Naslovna fotografija:instagram.com/lucifernetflix/

Comments