Ne postoji sitnica koja više utiče na naše raspoloženje od sveže sređenih noktiju. Bez obzira na to da li uživaš u tome da sama, kod kuće, isprobavaš najrazličitije nail art kreacije ili se ipak prepuštaš spretnim rukama stručnjaka, u nastavku otkrij nove ideje za letnji manikir koje ćeš želeti da isprobaš – odmah!

Rainbow manikir svakog leta, bez izuzetka, biva jedan od najpopularnijih dizajna koji viđamo na noktima i osim što definitivno popravlja raspoloženje, jako je praktičan – kada ne znaš za koju boju da se odlučiš, ti uzmi sve – odjednom.

Cow print (više) nije rezervisan samo za torbe ili čizme – u poslednje vreme smo počeli da ga viđamo i na noktima i izgleda zaista slatko. Dovoljno neutralan da ga nosiš svakog dana, dovoljno savršeno nesavršen da možeš i sama da ga naslikaš – da li nam je potrebno išta više od jednog manikira?

Bele rade su uvek simpatična ideja za letnji manikir, a ovog puta nam dolaze u malo drugačijoj kombinaciji boja. Poenta je da treba da razmišljaš izvan okvira i napraviš sama svoj savršeni spoj nijansi, koje nisu zelena, bela i žuta.

Ukoliko nisi toliko vešta u lakiranju noktiju, ova ideja stiže kao poručena za tebe – dovoljno je da odabereš željenu nijansu kao podlogu, a potom proizvoljno na nokte zalepiš omiljene stikere. I to je to! Slatko, zar ne?

Francuski manikir je već neko vreme unazad jedan od vodećih trendova u nail art svetu, a dolazi nam u mnogo raznobojnijim varijantama nego što je to bela. Recimo, jarko žuta je odlična ideja, naročito ukoliko želiš nešto jače od pastelnog, a manje upadljivo od neon.

Za sve obožavaoce sladoleda – manikir inspirisan ovom ledenom poslasticom! Ovakvu šaru možeš napraviti uz pomoć ukosnica, a na tebi je samo da pronađeš odgovarajuću nijansu.

A šta kažeš na manikir inspirisan prostirkom za piknik? Izgleda slatko i tako veselo, letnje, a ukoliko imaš i haljinu u gingham dezenu, koji je uzgred takođe popularan kada nastupi ova topla sezona, eto razloga više da napraviš matchy kombinaciju.

Omiljeno voće na noktima – savršena ideja za sve one koji vole jednostavne, simpatične nail art ideje. Ukoliko nemaš dovoljno strpljenja, možda je bolje da ovakav manikir naručiš kozmetičarki?

Comments