Nakon završenih revija na Nedelji mode pored upečatljivih dizajnerskih modela, na koje jedino pomislimo kada kažemo modna revija, ne treba zanemariti i beauty trendove kao što su šminka, frizura i nokti. Ovog puta osvrnuli smo se na zanimljivo ukrašene nokte na svim viđenim revijma Nedelje mode.

Trendovi kada je lakiranje i ukrašavanje u pitanju uglavnom donose nešto novo i drugačije, ali često se vraćamo starim dobrim navikama kada je nega noktiju u pitanju. Tako se često može primetiti da su dizajneri insistirali na neutralno uređenim noktima, zapravo na prirodnoj boji nokta uz male ukrase.

Baš poput jedinstvenhi modela, koji nam odmah privuku pažnju i “moram imati odmah” aksesoara, tako se u poslednje vreme prenose i vesti o noktima sa modne piste. Da bi zapazili ove detalje dok su modeli u stalnom pokretu nije baš lako. Zato su tu fotografi da usnime svaki detalj i da se kasnije ovi trendovi predstave i nezavsino od same revije. Ukoliko želite da sami ukrasite nokte kao sa modne piste pomoći će vam i nekoliko slika iza piste, dok su se manekenke spremale.

Ono što se nije mnogo promenilo kod trendova ukrašavanja jesu crni nokti, koji su nekoliko sezona unazad bili na vrhu liste. Sada je podloga isto obojena u crno, dok se zlatni detalji sijaju sa površine. Dodajte nekoliko tanko izvučenih crtica na jednoj polovini nokta ili krstića oslikanih na sred nokta. To oslikajte samo na dva prsta, a ostale ostavite u čistoj crnoj boji.

Crni Nove ideje za manikir: Nokti kao sa modne piste

Sledeći trend se opet tiče zlatnih detalja ali ovog puta na neutralnoj podlozi. Nokat ne bojite niti jednom bojom, samo premažite završnim sjajem i kada se osuši iscrtajte zlatnu zvezdu. I ovde se opet radi samo o oslikanom jednom noktu, a ne svih pet na ruci, ali ako se vama baš dopada ova ideja možete ukrasiti i više noktiju.

Zvezda Nove ideje za manikir: Nokti kao sa modne piste
Comments