Često pričamo o večnim komadima – komadima kojima ćeš biti zahvalna tokom svake “modne krize”.

Jedan od njih definitivno je dobra torba u koju vredi investirati. Pažljivo odabrana torba može trajati zauvek i spasiti tvoj stajling u mnogim beznadežnim “šta obući” situacijama. Torbe su najdragoceniji komad našeg garderobera, a pored modnog zaokreta koje pružaju, one moraju dobro obavljati svoju glavnu praktičnu funkciju, da drže naše bitne stvari kao što su telefon, novčanik, notes i parfem.

Svaka torba ima svoje mesto u garderoberu, zato treba da budeš obazriva prilikom kupovine. One dolaze u različitim oblicima, bojama i po različitim cenama, stoga odabir teba da prilagodiš svom budžetu, što je možda najteži i najzahtevniji zadatak prilikom kupovine prave torbe.

Od savršene torbice za večernji izlazak do najpraktičnije off-duty torbe, u nastavku ti otkrivamo koje su to torbe koje moraš da poseduješ.

ORIGIN kožne torbe i tašne – neodoljiv dizajn, ručni rad i vrhunski kvalitet ide ruku pod ruku sa praktičnošću i mogućnošću nošenja na različite načine i u svim prilikama.

Novi #musthave aksesoari sezone su stigli!

SIMPLE TOTE

Za kombinaciju od jutra do mraka ništa ti neće biti potrebno kao velika crna torba koju ćeš uklopiti uz večernju haljinu, ali i uz jeans. Simple Tote torba brenda Origin napravljena je od najkvalitetnije italijanske kože i poseduje lako uklopiv, a jako praktičan lanac za nošenje preko ramena. Takođe poseduje i kraći kaiš/ručku za nošenje u ruci ili preko ruke i lakta. Dovoljna velika da u nju možeš spakovati sve što ti je neophodno za tvoje dnevne poslovne obaveze, ali i dovoljno šik da može finiširati tvoj večernji stajling. Dostupna je u različitim bojama, te će se vrlo lako prilagoditi tvom garderoberu.

389A9821f 1 e1583842876398 #musthave: Torbe koje volimo ove sezone

MIDI/MINI BUCKET BAG

Bucket Bag je torbica neverovatno kul izgleda, koja je savršena za sve one dana kada “ne znaš šta ćeš pre”. Prebačenu preko ramena nećeš je ni osetiti, a u rukama ćeš moći da poneseš laptop, knjige za fakultet ili šta god ti je neophodno. Takođe je možeš nositi u šetnjama ili na izletima. Ova torba će učiniti da u svakom trenutku izgledaš ženstveno i stilizovano. Dostupna je u više boja, izrađena je od prevrnute kože, ali i od kože.

shop #musthave: Torbe koje volimo ove sezone

389A9344f 1 e1583935037542 #musthave: Torbe koje volimo ove sezone

DICE BAG

Ova koktel torbica sigurno će biti tvoj specijalan komad. Uz efetkan prsten osvojićeš sve poglede. Kompaktna je i podići će svaki stajling na viši nivo i daće mu jedinstvenost. Ova atraktivna torbica, neobičnog oblika odgovaraće ti bez obzira na godine. Dostupna je u čak četiri boje.

389A8748f #musthave: Torbe koje volimo ove sezone

BELT BAGS

Trend 90-ih zaista ne umire. Belt torbe kakve se svi sećamo ružna je i neprivlačna, ali u poslednje vreme postala je pravi hit koji svi (tajno) obožavamo. Brend Origin napravio je značajan modni korak u dizajniranju ovih mini torbi. Praktičnu, a edgy belt torbicu moći ćeš da nosiš bilo gde i bilo kada. Dostupna je u roze crvenoj atraktivnoj kombinaciji, kao i u crnoj varijanti.

389A9765f e1583936051426 #musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Celokupnu ponudu Origin torbi možeš videti na SHOP by WANNABE sajtu, na Instagram profilu, ili na Facebook stranici.

Produkcija: WANNABE MEDIA 

Miona

Comments