Sinoć je u galeriji O3one Art Space poredstavljen novi model čuvenih ”Starki” – Chuck Taylot All Star II. Program je počeo plesnim performansom, koja je bila uvod u priču o zanimljivoj istoriji ”Starki”, koju je mnogobrojnim posetiocima ispričao ambasador brenda Converse, poznati glumac Gordan Kičić. Dejan Marković, ispred firme Triple-Jump koja je ekskluzivni zastupnik Conversa u regionu, predstavio je potom novi model Starki. Muziku je puštala Nevena Jeremić. Medju velikim brojem zvanica bili su prisutni, pre svega ambasadori brenda Converse: glumci Ivan Jevtović i Vojin Ćetković, reper Marcelo, bend Artan Lili, pevačica Ana Ćurčin, voditelj Zoran Kesić, Zoe Kida i Constucta iz Zemlje Gruva, ali i ljubitelji Starki, dizajnerka Ines Janković, muzičari Goran Milošević, Niggor i Inspektor Blaža, voditeljski par Dragan Ilic i Gorica Nešović i mnogi drugi.

Chuck Taylor All Star II 150145C 2 Nove Starke Converse Chuck Taylor All Star II

O modelu Converse Chuck Taylor All Star II:

Sve je počelo jednostavnom idejom- OPSESIJA. Postali opsesija ljudima kreativnog duha i shvatili da oni žele više. Patiku koja ispunjava zahteve njihovog urbanog životnog stila.

Converse veruje da svet može da se promeni oslobađanjem kreativnog duha, i tako je vodilja za sve što Converse stvara upravo momenat u kome budi i inspiriše kreativnost.

Prošle godine, prvi put od samog početka 1920. i prvih „Starki“ na ovamo, predstavljeno je najveće i najznačajnije lansiranje – Chuck taylor All Star II.

Chuck II model krasi dobro poznata i voljena silueta, koja je sada napravljena „za više“. Ova inovativna nova patika – savremeni dodatak Chuck Taylor All Star familiji – dizajnirana je da podrži „uvek u pokretu“ životni stil današnjice.

Šta novu starku (Chuck Taylor All Star II) čini drugačijom od svih drugih starki koje ste do sada videli?

– postavljeni jezik koji ne klizi 

– uložak od lunarlon pene 

– super-meki mikro lajner od prevrnute kože 

Chuck Taylor All Star II 150153C 2 Nove Starke Converse Chuck Taylor All Star II

Detaljno, to su:

• Postavljeni jezik i kragna za kompletan komfor od 360⁰

• Vezeni Chuck Taylor logo

• Utisnut naziv All Star na zadnjem delu

• Trake sa teksturom

• Super-meki perforirani lajner od prevrnute kože za maksimalan komfor

Chuck Taylor All Star II 150154C 4 Nove Starke Converse Chuck Taylor All Star II

• Rupice za pertle izgravirane Converse logotipom

• Premium platno visokog kvaliteta

• Đon od Lunarlon pene kao superiorni uložak za celo stopalo

Ako ste spremni za više, Chuck II je model za vas!

Comments