Bijonse i Džej Zi su jedan od onih parova za koje iskreno verujete da su oni pravi. Da je to – to! Prava ljubav koja traje zauvek, cveće, leptirići, sve sjajno. Međutim, onda se desio album “Lemonade” kroz koji se Bijonse predstavila kao emotivna ruševina, prevarena žena koja je izgubila sve što je imala i koja je na kraju pokušavala da smogne snage da nastavi dalje. Svaka pesma sa tog albuma nosila je drugu poruku, a tematika je bila ista – Džej Zi je prevario Bijonse, nikada nismo saznali ko je ta Beki sa dobrom kosom, a kada se prašina slegla, nastavili smo da slušamo “Sorry” i “Hold Up” kao da se ništa nije desilo. Pa, Karterovi su na kraju otišli na zajedničku turneju, to valjda znači nešto?! Ah, umalo da zaboravim, pa u sred te čitave drame oko prevare i srceparajućih pesama, Bijonse je objavila da je trudna + da čeka blizance! Zbunjena? I treba da budeš. I ja sam bila. Ništa mi nije bilo jasno do te mere da sam pomislila da je sve to jedan veliki marketinški trik, odmahnula rukom i, kao što rekoh, nastavila da slušam “Lemonade” bez preteranog udubljivanja u priču koja se krije iza. Svako čudo za tri dana…

Elem. “Lemonade” se još nije ni ohladio, a došao je “Everything Is Love”, najnoviji album, zajednički album, Bijonse i Džej Zija. Kakvo iznenađenje! A da li si čula da se šuška da je Bijonse ponovo trudna? Zaista, ko će njih shvatiti?!

Uglavnom, “Everything Is Love” simbolizuje obnovljenu romansu Karterovih, a kako je sam par izjavio, tačno je da su se slomili, ali sada su ponovo zajedno i srećni su u ljubavi. Eto još jednog potencijalnog dokaza da je sve bila samo laž da bi par privukao pažnju, e sad iz kog razloga… Valjda oni sami znaju!

Na albumu se nalazi devet pesama, a dostupan je na platformi Tidal. Za sada na YouTube-u možemo da odslušamo pesmu “APE**IT” za koju je par snimio spot u Luvru.

Comments