Grupa Van Gogh poslednje decembarske dane do nove 2014. godine odbrojava kreativno, jer posle više od četiri godine od izlaska prethodnog albuma “Lavirint”, od ponedeljka 23. decembra na tržištu se pojavljuje i njihov novi, deveti po redu studijski album pod nazivom “Neumeren u svemu”. Album “Neumeren u svemu” sniman je i postproduciran u studiju “Siena”, tokom 2013. godine.

Srba Van Gogh photo by Nebojsa Babic Novi album grupe Van Gogh

Srba Van Gogh

Na novom albumu, muziku i tekstove za većinu pesama potpisuje Zvonimir Đukić. Takođe autorski pečat albumu kroz muziku daje i Srboljub Radivojević, dok aranžmane na albumu potpisuju: Z. Đukić/ V. Aralica/ S. Radivojević. Kao producent albuma pojavljuje se Vojislav Aralica, dugogodišnji saradnik grupe Van Gogh.

Djule Van Gogh photo by Nebojsa Babic Novi album grupe Van Gogh

Đule Van Gogh

Na albumu se nalazi 10 novih pesama: “Osećam da ludim”, “Uvek ima neka razlika”, “Prva i poslednja kap”, “Neumeren u svemu”, “Nešto vuče me dole”, “Viline vode”, “Moj nemir i ja”, “Skačem – skači”, “Previše za jednog, premalo za dvoje”, “Anđele, moj brate”. Posle zapaženog uspeha singla “Nešto vuče me dole” i pozitivnih reakcija publike na istoimeni spot, Van Gogh Vam predstavlja drugi po redu singl – pesmu “Anđele, moj brate” za koju je produkcijski tim grupe Van Gogh snimio drugi po redu spot, čija premijera se uskoro očekuje!

Na teritoriji Srbije, album će u periodu od 23.12.2013. do 15.01.2014. godine ekskluzivno biti dostupan isključivo u svim većim “Idea” marketima po specijalnoj novogodišnjoj ceni, a nakon toga i na svim ostalim prodajnim mestima: CD šopovima, knjižarama ’’Lagune”, benzinskim stanicama. Više informacija o prodajnim mestima možete naći na zvaničnoj Facebook i web stranici grupe.

Fotografije: Nebojša Babić

Comments