Jennifer Lopez je objavila omot svog dugoiščekivanog albuma This is Me…Now, čije zvanično studijsko izdanje možemo da očekujemo 16. februara 2024. Sledeća godina biće velika za J. Lo, koja će napokon objaviti svoj 9. studijski album, nakon jedne cele decenije, imajući u vidu da je njen prethodni muzički projekat A.K.A. ugledao svetlost dana još davne 2014. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Novi album Jennifer Lopez: This is Me…Now

Najličniji muzički projekat dosad

This Is Me… Now se, nakon više od dve decenije, nadovezuje na hit album latino dive iz 2002. godine – This is Me…Then.

Novi projekat obećava spoj R&B, savremenih pop melodija i hip-hop ritmova, predstavljajući zvuk koji karakteriše pevačicino muzičko stvaralaštvo iz dvehiljaditih, uz prepoznatljiv vokal. Prema navodima članova tima J. Lo, ovo je njen “najiskreniji i najintimniji album dosad”.

Prvi singl Can’t Get Enough, stići će 10. januara 2024. godine, dodatno povećavajući iščekivanje i euforiju povodom kompletnog muzičkog i vizuelnog spektakla koji This Is Me… Now obećava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lista se sastoji od 13 numera, a pažnju fanova je naročito privukla pesma Dear Ben pt. II  koja nosi snažnu emotivnu notu, uz ličnu i intimnu priču.

Album nosi pečat kako J. Lo, tako i Rogéta Chayeda, s dodatnim doprinosima Angela Lopeza, Jeffa Gitty Gitelmana, HitBoya, Tay Keitha, INK i drugih.

Kako se opisuje u izveštaju, ostvarenje donosi muzičko iskustvo koje predstavlja “filozofiju, refleksiju trenutka i veru u večnu ljubav koja ne umire”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Istoimeni film i detalji o romansi sa Benom Affleckom

Zvezda će ujedno glumiti i u istoimenom filmu This is Me…Now, koji fanovima obećava iskren i emotivan uvid u njen lični život, otkrivajući i detalje iz poznate romanse sa suprugom Benom Affleckom. Režirao ga je Dave Meyers, a ova narativno vođena kinematografska avantura istraživaće ne samo njen medijski izložen ljubavni život, već i uspone i padove tokom karijere.

Film je za američke medije opisan kao doživljaj koji menja žanr, obećavajući miks refleksije, humora, fantazije i senzualnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

“Sa impresivnom koreografijom, gostovanjima i vizualima vrednim blokbastera, nudi iskreno putovanje koje će publiku očarati i ostaviti je sa nadom da prava ljubav može da bude više od snova”, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Film će, kao i album, biti dostupan za strimovanje 16. februara na platformi Amazon Prime Video. Višedimenzionalni projekat predstavlja evoluciju Jennifer Lopez – označavajući njen ultimativni povratak na muzičku scenu.

Pročitajte i ovo: Povratak Madonne: Pop diva je ponovo na sceni nakon hospitalizacije, postavivši još jedan rekord!

Naslovna fotografija: instagram.com/jlo

Milica Nešić

Comments