#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Nakon pauze i uklanjanja svih mreža koje su se isplele oko rada benda The Killers koji je osnovan 2002. godine u Las Vegasu, oni se vraćaju na scenu, saopštili su bliski izvori. Album “Day & Age” izašao je 2008. godine, a od 2010. bend je ušao u zonu pauze koja će potrajati do septembra, kada ponovo ulaze na velika muzička vrata. Album koji će izaći ove jeseni nosi naziv “Battle Born”, a prvi singl “Runaways”. Prethodna izdanja dobijaju svog naslednika, koji sledi muzičku nit koju je bend godinama uvažavao, ali navodi se da je, pored šarenolikosti, zvuk sada mnogo više hevi.

slikaaa 1 Novi album: The Killers

Jesenji povratak Kilersa

Bend je pretrpeo ogroman gubitak, kao što  je poznato, u aprilu ove godine saksofonista benda Tomi Mart (Tomy Mart) pronađen je mrtav u svom stanu u Las Vegasu, sve je ukazivalo na samoubistvo, a kolege iz benda znaju da od tog dana blještavom gradu nedostaje jedno svetlo.

Sada kada su sve kockice na svom mestu, vreme je za nove hitove.


Jelena Pavlović je student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Editors choice