Knez Mihailova je najpoznatija ulica u Srbiji, a odnedavno je raširenih ruku dočekala novu/staru prodavnicu. Samo dva ulaza dalje od prethodne lokacije, ALDO je otvorio nova vrata svojim vernim potrošačima. Novi koncept, prepoznatljiv kvalitet i inovativan dizajn koji karaterišu kanadski brend već godinama, sada se mogu pronaći u Knez Mihailovoj 19.

Blistava bela reklama na crnoj pozadini će Vam privući pažnju, dok će Vas glamurozni izlozi sa grafikama najnovije kampanje “Step into love” pozvati da uđete. Pređašnji beli enterijer zamenjen je elegantnim crnim zidovima koji u kombinaciji sa prigušenijim osvetljenjem naglašavaju prefinjenost raskošnog asortimana.

Od jakih i odvažnih do klasičnih, vanvremenskih modela. Bilo da Vas čeka specijalna prilika ili su Vam potrebne cipele u kojima svakodnevno osvajate svet – u ALDO radnji možete pronaći Vaš savršeni par. Palete boja i printova Vam omogućavaju da budete kreativni i maštoviti u izborima svojih odevnih kombinacija. Zmijski i leopard printovi koji osvajaju modne piste širom planete, vizionarsko uklapanje boja ili ’pak klasična jednobojna rešenja daće posebnu notu svakom vašem look-u.

ALDO radna verzija page 001 e1605781051534 Novi ALDO je stigao u grad!

Outfit uvek možete upotpuniti sa torbama koje prate najnovije trendove u svetu mode i raznovrsnim aksesoarima – od beretki, kapa, šalova, rukavica i svega što je must have za zimu sve do elegantnih satova i kaiševa.

U svetlu velikih izbora koje brend pruža, ALDO-vi saradnici su tu da Vam pomognu da napravite pravi izbor za sebe. Osnivač brenda, Aldo Bensadoun, je još 1972. godine prilikom osnivanja ALDO grupacije imao viziju koju ALDO saradnici sprovode u realnost. Odnositi se prema prodavnici, a prvenstveno prema mušterijama sa ljubavlju, poštovanjem i integritetom prvo je pravilo ALDO filozofije koje se uspešno poštuje. Spoj tradicionalnog customer service-a i živahne energije saradnika stvoriće iluziju sinteze ambijenta najskuplje prodavnice u Petoj aveniji i komfora Vašeg doma.

Moda 21. veka čeka baš na Vas u novootvorenoj ALDO prodavnici u Knez Mihailovoj 19. I u vreme Koronavirusa, dugujemo sebi da idemo u korak sa vremenom i izgledamo kao milion dolara. Zavirite u vizionarski svet, jer kako osnivač ALDO brenda, Mr. B kaže: “Our customers are the most beautiful people in the world”… Budite i Vi jedna od njih.

 

Comments