Bivša košarkašica reprezentacije Srbije, Jasmina Aleksandrov, zajedno je sa svojom kreativnom parnterkom Anom Aleksandrov, koja je nekoliko godina u svetu mode, osmislila je novi brend čarapa “Socks from Heaven”. Svečano otvaranje je održano juče u srcu grada, na Terazijama, a veliki broj uglednih zvanica iz domaćeg javnog života, kao i brojni prijatelji Jasmine i Ane Aleksandrov došli su da podrže ove dve dame u njihovim prvim koracima kroz svet mode.

Jasmina Aleksandrov Heaven Diva Novi brend čarapa: Socks from Heaven

Jasmina Aleksandrov je odlučila da zakorači u svet mode

Ana Aleksandrov Heaven Diva1 Novi brend čarapa: Socks from Heaven

Ana Aleksandrov - Heaven Diva

Među zvanicama su se našli Vuk Brajović, voditelji Adriana Čortan i Boban Spasojević, pevač Sloba Bajić, DJ Stefan Vulićević, pevačica Marina Gobović, dizajnerke nakita Isidora i Klara Vujović, fotograf Jelena Mandić i mnogi drugi.

Vuk Brajovic Novi brend čarapa: Socks from Heaven

Vuk Brajović na otvaranju prodavnice

Ruza Ristanovic Boban Spasojevic i Adriana Cortan Novi brend čarapa: Socks from Heaven

Ruža Ristanović, Boban Spasojević i Adriana Čortan su takođe prisustvovali otvaranju

U asortimanu “Socks from Heaven” naći će se uniseks čarape (standardne sokne), sportske čarape, ručno rađene nadkolenice i dokolenice sa kristalima, hulahop čarape, a u ponudi je i unikatni nakit “LaDoLa”. Ideja je da jednom mesečno neko od poznatih ličnosti kreira svoju čarapu, a sav prihod od prodaje odlaziće u humanitarne svrhe. Čast da bude prvi u tom humanom i originalnom poduhvatu pripala je slavnom šminkeru srpskih zvezda, Dušanu Laziću, čija čarapa ima dizajnirane usne.

Sminker Dusan Lazin Laza Novi brend čarapa: Socks from Heaven

Kreativni šminker Dušan Lazić

“Socks from Heaven” predstavlja dogs friendly prodavnicu, te će svi koji imaju pse moći da uđu sa svojim ljubimcima u radnju. Devojke iz tima Heaven Divas pripremaju i kolekciju grejača za pse koja će se uskoro pojaviti u njihovoj prodavnici.

Comments