I ovog petka 25.oktobra, na Wannabe shop-u vas očekuju tri nova domaća dizajnera. Po tri modela iz poslednje kolekcije će vam predstaviti INES Janković, Marija Šabić i Nataša Šarić.
Futuristički modeli Nataše Šarić, savršeno dizajniran nakit i modni komadi INES Janković i uvek elegantne haljine Marije Šabić su bile naš izbor za ovu nedelju.
Wannabe shop je mesto savršene fashion online kupovine, vaš virtuelni stilista!
INES Janković je mlada dizajnerka koja svojim idejama, stilom i pristupom modi pomera granice viđenog i postavlja standard u modnoj industriji. Na Wannabe shopu vam ove nedelje predstavlja unikatnu ogrlicu, kožnu jaknu i savršeno dizajniranu belu košulju.
Ines Jankovic modeli Novi Dizajnerski petak: INES Janković, Marija Šabić i Nataša Šarić

Modeli dizajnerke INES Janković

Modna dizajnerka Marija Šabić usavršila je svoje stvaralaštvo u kreiranju visoke mode za žene, pretežno večernjih, dnevnih haljina i venčanica. Širokoj javnosti je dobro poznata po uvek novim načinima predstavljanja ženskog tela. Ona veruje u senzualnu vezu između neobičnih kombinacija. Uvođenjem dela različitih umetnika sa različitim umetničkim pozadinama u svoja dela, Marija je dostigla jedinstveni nivo elegancije, ženstvenosti i seksualnosti.
Marija Sabic haljina Novi Dizajnerski petak: INES Janković, Marija Šabić i Nataša Šarić

Haljina dizajnerke Marije Šabić

Modeli Nataše Šarić ove sezone su svedenog kroja ali dopunjeni zanimljivim detaljima i trodimenzionalnim sečenjem. Materijali su kombinacija teških i lakih, vune i viskoze, kože i svile. Ove kombinacije na izgled daju jedan futuristički momenat, ali opet elegantan i sofisticiran. Varijacije su najčešće u materijalu i samoj strukturi. Savršen detalj svim kreacijama je kravata, klasične forme ali neobičnog sečenja, miksa metala, kože, gume i čipke.
Natasa Saric haljina1 Novi Dizajnerski petak: INES Janković, Marija Šabić i Nataša Šarić

Haljina dizajnerke Nataše Šarić

Comments