Skoro da ne postoji osoba koja se ne seća jedne od najbolje zapamćenih rečenica Mirande Prisli u filmu “Đavo nosi Pradu” kad sva ironična kaže da je cveće sasvim inovativno za proleće. Da, možda nije inovativno, ali je i nezamislivo da ga nema u obliku najrazličitijih printova i dezena u prvim sunčanim i toplim danima, jer je taj cvetni dezen nekako vesnik lepo vremena i novog godišnjeg doba, pa je baš tako i sada, kada modni stručnjaci najavljuju još jednu sezonu pod vladavinom ovog trenda.

florals Novi edgy načini za kombinovanje cvetnog dezena

Ukoliko si pristalica cveća na garderobi, predlažemo ti da ga nosiš malo drugačije nego što je to bilo u prethodnim sezonama. Ova godina donosi vez kao jedan od trendova koji će biti sve popularniji, a takve farmerke sa izvezenim cvećem po sebi biće apsolutni hit svih svakodnevnih, ali i nekih svečanijih autfita.

cvetni dezen 1 Novi edgy načini za kombinovanje cvetnog dezena

Iskoristi prošlogodišnju popularnost bomber jakne i učini je još zanimljivijom, tako što ćeš za sebe odabrati neku sa detaljima cveća po sebi ili neku koja je sasvim u svetnom dezenu. Iako je deo ležernog stila, jedan ovakav model odgovaraće svakoj tvojoj modnoj “egzibiciji” i biće joj najbolji pratilac.

cvetni dezen 2 Novi edgy načini za kombinovanje cvetnog dezena
Comments