Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Novi Edge Touring i Edge Touring Plus su savršeni za onoga koga bicikl asocira na avanturu, nesputanost, istraživanje i način života. Jednostavni za podešavanje i upotrebu, sa učitanim posebnim kartama za vožnju, omogućuju biciklistima sigurnu vožnju i dolazak na odredište.

Garmin Edge Touring Plus 661x450 Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Dizajniran za vožnju biciklom: Edge Touring dolazi sa biciklističkom kartom Evrope (Garmin Cycle Map of Europe) učitanom u uređaj koja olakšava biciklistima vožnju rutom, ostanak na ruti i pronalazak puta nazad. Takođe, korisnici mogu na Edge Touring-u odabrati kružnu vožnju ili praćenje rute koju su isplanirali ili učitali sa Garmin Connect, besplatne online zajednice, ili Garmin Adventures besplatnog online programa, sve u cilju navigacije sa jasnim turn-by-turn vizuelnim uputstvima.

EdgeTban Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Idealan suputnik:robustan, vodootporan i sa 2,6 inčnim ekranom osetljivim na dodir koji radi bez obzira nalazi li se u vlažnom okruženju ili njime upravljate noseći rukavice – Edge Touring je osmišljen za rad u svim uslovima. Edge Touring prikazuje bitne podatke vožnje kao što su vreme, brzina, maksimalna brzina, udaljenost i drugo. Edge Touring dolazi sa nosačem za bicikl i vrlo se jednostavno može premeštati sa jednog na drugi bicikl.

garmin edge touring plus gps Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Ponovite i oživite svoje vožnje:  Edge Touring beleži koliko daleko, koliko brzo i gde biciklisti voze tako da korisnici mogu detaljno pregledati, ponoviti i razmeniti svaku vožnju nakon što su je učitali na Garmin Connect, sa kojeg mogu i preuzeti one već učitane ili potražiti nove putem besplatnog Garminovog softvera Basecamp. Biciklisti takođe mogu kreirati prilagođene rute na Garmin Connectu i učitati ih neposredno na svoj Edge Touring.

maxresdefault 1 Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Edge Touring Plus –Premium GPS Navigator za bicikliste:  Edge Touring Plus osigurava sve funkcije koje sadrži Edge Touring uz dodatak kompatibilnosti sa ANT+senzorima broja otkucaja srca – kako bi biciklisti znali koliko naporno treniraju, te čak videli sve bitne podatke kao što su raspon ili preostalo napajanje s ANT+ kompatibilnog eBikes-a. Tu je i barometarski visinomer za tačne podatke nadmorske visine, nagiba, uspona i pada.

maxresdefault Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

asset 838115e46124043d746e2a7fc8bf9a20 Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Više informacija o Garmin uređajima možete pogledati na www.garmin.rs i www.navishop.rs

Editors choice