Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Novi Edge Touring i Edge Touring Plus su savršeni za onoga koga bicikl asocira na avanturu, nesputanost, istraživanje i način života. Jednostavni za podešavanje i upotrebu, sa učitanim posebnim kartama za vožnju, omogućuju biciklistima sigurnu vožnju i dolazak na odredište.

Garmin Edge Touring Plus 661x450 Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Dizajniran za vožnju biciklom: Edge Touring dolazi sa biciklističkom kartom Evrope (Garmin Cycle Map of Europe) učitanom u uređaj koja olakšava biciklistima vožnju rutom, ostanak na ruti i pronalazak puta nazad. Takođe, korisnici mogu na Edge Touring-u odabrati kružnu vožnju ili praćenje rute koju su isplanirali ili učitali sa Garmin Connect, besplatne online zajednice, ili Garmin Adventures besplatnog online programa, sve u cilju navigacije sa jasnim turn-by-turn vizuelnim uputstvima.

EdgeTban Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Idealan suputnik:robustan, vodootporan i sa 2,6 inčnim ekranom osetljivim na dodir koji radi bez obzira nalazi li se u vlažnom okruženju ili njime upravljate noseći rukavice – Edge Touring je osmišljen za rad u svim uslovima. Edge Touring prikazuje bitne podatke vožnje kao što su vreme, brzina, maksimalna brzina, udaljenost i drugo. Edge Touring dolazi sa nosačem za bicikl i vrlo se jednostavno može premeštati sa jednog na drugi bicikl.

garmin edge touring plus gps Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Ponovite i oživite svoje vožnje:  Edge Touring beleži koliko daleko, koliko brzo i gde biciklisti voze tako da korisnici mogu detaljno pregledati, ponoviti i razmeniti svaku vožnju nakon što su je učitali na Garmin Connect, sa kojeg mogu i preuzeti one već učitane ili potražiti nove putem besplatnog Garminovog softvera Basecamp. Biciklisti takođe mogu kreirati prilagođene rute na Garmin Connectu i učitati ih neposredno na svoj Edge Touring.

maxresdefault 1 Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Edge Touring Plus –Premium GPS Navigator za bicikliste:  Edge Touring Plus osigurava sve funkcije koje sadrži Edge Touring uz dodatak kompatibilnosti sa ANT+senzorima broja otkucaja srca – kako bi biciklisti znali koliko naporno treniraju, te čak videli sve bitne podatke kao što su raspon ili preostalo napajanje s ANT+ kompatibilnog eBikes-a. Tu je i barometarski visinomer za tačne podatke nadmorske visine, nagiba, uspona i pada.

maxresdefault Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

asset 838115e46124043d746e2a7fc8bf9a20 Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Više informacija o Garmin uređajima možete pogledati na www.garmin.rs i www.navishop.rs

Editors choice