Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Novi Edge Touring i Edge Touring Plus su savršeni za onoga koga bicikl asocira na avanturu, nesputanost, istraživanje i način života. Jednostavni za podešavanje i upotrebu, sa učitanim posebnim kartama za vožnju, omogućuju biciklistima sigurnu vožnju i dolazak na odredište.

Garmin Edge Touring Plus 661x450 Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Dizajniran za vožnju biciklom: Edge Touring dolazi sa biciklističkom kartom Evrope (Garmin Cycle Map of Europe) učitanom u uređaj koja olakšava biciklistima vožnju rutom, ostanak na ruti i pronalazak puta nazad. Takođe, korisnici mogu na Edge Touring-u odabrati kružnu vožnju ili praćenje rute koju su isplanirali ili učitali sa Garmin Connect, besplatne online zajednice, ili Garmin Adventures besplatnog online programa, sve u cilju navigacije sa jasnim turn-by-turn vizuelnim uputstvima.

EdgeTban Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Idealan suputnik:robustan, vodootporan i sa 2,6 inčnim ekranom osetljivim na dodir koji radi bez obzira nalazi li se u vlažnom okruženju ili njime upravljate noseći rukavice – Edge Touring je osmišljen za rad u svim uslovima. Edge Touring prikazuje bitne podatke vožnje kao što su vreme, brzina, maksimalna brzina, udaljenost i drugo. Edge Touring dolazi sa nosačem za bicikl i vrlo se jednostavno može premeštati sa jednog na drugi bicikl.

garmin edge touring plus gps Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Ponovite i oživite svoje vožnje:  Edge Touring beleži koliko daleko, koliko brzo i gde biciklisti voze tako da korisnici mogu detaljno pregledati, ponoviti i razmeniti svaku vožnju nakon što su je učitali na Garmin Connect, sa kojeg mogu i preuzeti one već učitane ili potražiti nove putem besplatnog Garminovog softvera Basecamp. Biciklisti takođe mogu kreirati prilagođene rute na Garmin Connectu i učitati ih neposredno na svoj Edge Touring.

maxresdefault 1 Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Edge Touring Plus –Premium GPS Navigator za bicikliste:  Edge Touring Plus osigurava sve funkcije koje sadrži Edge Touring uz dodatak kompatibilnosti sa ANT+senzorima broja otkucaja srca – kako bi biciklisti znali koliko naporno treniraju, te čak videli sve bitne podatke kao što su raspon ili preostalo napajanje s ANT+ kompatibilnog eBikes-a. Tu je i barometarski visinomer za tačne podatke nadmorske visine, nagiba, uspona i pada.

maxresdefault Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

asset 838115e46124043d746e2a7fc8bf9a20 Novi GPS uređaji osmišljeni za vožnju biciklom: Garmin Edge Touring i Edge Touring Plus

Više informacija o Garmin uređajima možete pogledati na www.garmin.rs i www.navishop.rs

Editors choice