Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U četvrtak, 25. jula, posetili smo galeriju New Moment i prisustvovali posebnom događaju čiji je cilj bila promocija najnovijeg proizvoda čuvenog brenda Head&Shoulders.

Šarmatna voditeljka Marija Kilibarda i poznati glumac Viktor Savić pričali su o svojom svakodnevnim ritualima i pomenuli šta je sve potrebno kako bi izgledali lepo i osećali se samouvereno. Viktor je otkrio da je glavni sastojak njegovog recepta upravo novi Head&Shoulders Total Care šampon, koji je i Marija odobrila.

Viktor i Marija Novi Head&Shoulders Total Care: Dizajniran za muškarce, odobren od strane devojaka

TV lice Marija Kilibarda i njen prijatelj glumacViktor Savić doprineli su opuštenoj atmosferi

“Radim puno i nemam mnogo vremena za privatni život, ali sa novom H&S formulom uspevam da uštedim sebi malo vremena. Daje mi totalnu negu što znači da on čisti, štiti od peruti i  hrani kosu. Vi, devojke, stavljate 1000 preparata na kosu, a mi imamo samo jedan, koji pruža trostruki efekat”, izjavio je Viktor.

viktor  Novi Head&Shoulders Total Care: Dizajniran za muškarce, odobren od strane devojaka

Viktor je je otkrio svoj trik za samopouzdanje

Potpuna čistoća, otklanjanje peruti i lako oblikovanje rezultati su koji se postižu samo jednim proizvodom, pa će tako devojke i dalje nastaviti da uživaju u dugotrajnom sređivanju i pregršti preparata, dok će muškarci moći da, bez žrtvovanja navika i za minimalni utrošak vremena, izgledaju negovano i budu spremni da ostave dobar utisak. A devojke će to primetiti.

manikir  Novi Head&Shoulders Total Care: Dizajniran za muškarce, odobren od strane devojaka

Dame su uživale u ulepšavanju

Da je ulepšavanje zadovoljstvo, uverili smo se i kada smo videli osmehe dame dok su isprobavale novi manikir, način šminkanja i frizure i pažljivo slušale savete profesionalaca.


Vesna Marić ima pregršt razloga da veruje da je u prošlom životu bila mačka: kotrljavo R, dečiju radoznalost, sindrom “noćno ludilo”, sposobnost da se uvek dočeka na noge, obaveznu dnevnu dremku, pa čak i kandže. Zato se uvek nasmeje kada je neko nazove kučkom. I, kao što je rekla Colette: “Ne postoje obične mačke”.

Editors choice