Jedan od razloga zašto jedva čekamo hladnija godišnja doba, nesumnjivo je mogućnost da konačno ponesemo odeću od kože i krzna. Ove jeseni, isplivao je novi zanimljivi trend – krzno u boji.

Bilo da se odlučujemo za one životinjskog porekla, ili vrlo uverljive imitacije krzna, ono uvek uspeva da učini naše kombinacije glamuroznijim.

Ono je zavladalo modnim pistama svih kreatora visoke mode, ali na našu sreću, možemo ga naći i u nešto priuštivijim buticima. Kako je moderno u svim bojama i oblicima, lako ćete ga uklopiti u svoje modne kombinacije.

Predstavljamo vam nekoliko predivnih odevnih komada koji slede ovaj zimski i jesenji trend.

krzno u boji 3 Krzno u boji: Novi jesenji trend krzno u boji 4 Krzno u boji: Novi jesenji trend krzno u boji 5 Krzno u boji: Novi jesenji trend krzno u boji 6 Krzno u boji: Novi jesenji trend krzno u boji 7 Krzno u boji: Novi jesenji trend krzno u boji 8 Krzno u boji: Novi jesenji trend

Od raznobojnih, do jakna i ogrtača u jednoj, jarkoj boji, sa ovim trendom nikako nećete proći nezapaženo.

krzno u boji 9 Krzno u boji: Novi jesenji trend krzno u boji 10 Krzno u boji: Novi jesenji trend

Vaš uobičajeni šal zamenite krznenim, sa raznobojnim prugama, za sjajan street style.

krzno u boji 12 Krzno u boji: Novi jesenji trend krzno u boji 131 Krzno u boji: Novi jesenji trend

I krznene suknje dolaze u obzir, sa najrazličitijim motivima izrađenim od raznobojnog krzna.

Kao što možete da vidite, krzno je in u svakoj boji i na svakom odevnom predmetu. Ova sezona omogućiće vam da iskažete svoje umeće kombinovanja boja, da izgledate sjajno, ali i da vam uvek bude toplo!

Jasna Stanić

 

Comments