Novi lunarni ciklus sa mesecom u Devici, stvara povoljne aspekte za reoragnizaciju – imamo priliku da bolje uredimo svoj prostor i reorganizujemo svoje vreme, da stvorimo novu rutinu koja podržava ostvarenje naših snova, poručuju astolozi. Evo kako izgledaju obrasci energetske podrške našeg razvoja tokom ovog meseca:

Venera u Škorpiji u kvadratu sa Marsom u Vodoliji i opoziciji sa Uranom u Biku – ova energija stvara pritisak da se okončaju zastareli obrasci koji uzrokuju stagnaciju i podržava nas da krenemo napred, sa novim uvidima. Ovo je vreme osvajanja sloboda, koje su nam do sada bile nepoznate i usklađivanja svakodnevnih akcija sa uverenjima koja želimo da oživimo i materijalizujemo. Promena ili odbacivanje starih obrazaca, znači da su nam potrebne nove rutine i ponašanja koja podržavaju naša nova usmerenja – potrebno je da raščistimo emotivni, mentalni i svaki drugi otpad koji se nagomilao u prethodnom periodu i koji nas koči da krenemo napred.

mesec u devici 1 Novi lunarni ciklus: Mesec u Devici

Sunce i Mesec u Devici u opoziciji sa Neptunom u Ribama i sekstilu sa Jupiterom u Škorpiji – ova energija pruža podršku materijalizaciji naših duhovnih stremljenja. То је креаtivna sila koja nam omogućava da steknemo iskustvo kroz život, unutršnje buđenje koje će nam doneti mudrost i svest, i pomaže nam da prođemo kroz krizne periode i transformacije. Tokom leta sa izuzetno napetim i izazovnim astrološkim aspektima, prolazili smo kroz velike unutrašnje promene i sada je vreme da uspostavimo ravnotežu, na nov način, drugačije nego što smo to činili do sada, nakon perida kriza i padova.

Comments