Da li ti se dešavalo da toliko poludiš za određenom nijansom da je nosiš na licu svakodnevno? Imam dosta iskustva u ljubavi samo jedne boje određene nijanse, karmina ili senke – tako sam jedne čitave zime, svakog vikenda nosila crveni karmin, a sada su moje opsesije svetle senke. Rešila sam da se otarasim svojih “istih izgleda” i da isprobam boju koja je u trendu – peach boju. Ovu boju smo zapazili u mnogim makeup look-ovima, a njeno pojavljivanje je totalno opravdano. Peach boja savršeno izgleda na bilo kom tenu, ova boja daje toplinu i nežnost obrazima, očima, ali i usnama.

Ova omiljena letnja boja daje savršen izgled cele godine, bilo da su u pitanju večernje ili dnevne varijante. U nastavku ti otkrivamo kako da postigneš monohromatski make up look baš u novoj omiljenoj nijansi svih šminkera.

Natural Peach

Boja breskve je idealna kada želiš da postigneš zdrav, svež izgled i da naglasiš prirodno rumenilo i boju usana. Dua Lipa ponela je ovaj full peach makeup look , koji je smislio šminker Patrick Ta. Kada budeš htela da eksperimentišeš sa ovom bojom, isprobavaj sve dok ne dođeš do nijanse koja najviše leži tvom licu. Tvoj makeup može biti potpuno prirodan, ali ga možeš drastično pojačati vibrantnijim ili tamnijim tonovima ove boje, ukoliko je to tvoj večernji look.

Sun-Kissed Peach

Naš omiljeni peach izgled definitivno je ovaj. Koža izgleda hidrirano, sočno i sjajno uz pravu količinu ove boje. Praćeni neutralnom senkom na kapcima, peachy-pink nijanse na usnama i kapcima deluju potpuno nežno, prolećno i očaravajuće.

Peaches and Cream

Izdefinisana, odvažna senka na kapcima odmah će privući pažnju. Deluje jednostavno i neutralno, ali je ipak totalno efektna. Potraži inspiraciju u delu šminkera Hung Vannga koji je kreirao ovaj look za Juliu Garner.

Simple and Sweet

Jedan od pametnih poteza koji možeš napraviti u ovakvom izgledu jeste da praškastu šminku zameniš kremastom. Kremastu teksturu ćeš mnogo lagše ublendati i tvoja šminka će izgledati mnogo prirodnije. Prirodni izgled najlakše ćeš postići ako šminku nanosiš prstima ili mekom četkom. Ukoliko ti je potreban “opasniji” izgled, nanesi tanak sloj eyeliner-a i maskare.

Pigmented Peach

Intenzivni, skoro neonski, peachy tonovi na očima i oštar dramatičan eyeliner su pravi način da budeš zapažena i da se zabaviš sa malo drugačijim bojama.

Monochromatic Moment

Topla, sjajna koža je osnova svakog savršenog peachy izgleda. Ovakav ten, sa breskvastom senkom i rumenilom je suptilan način nošenja monohromatskog makeup-a.

Peach Lids, Pink Cheeks

Katie Jane Hughes poznata je po kreiranju nekih od najvoljenijih makeup izgleda, upravo zato smo sigurni da će je mnogi slediti u ovom peach trendu. Breskvasta senka, uparena sa nežno rozikastim rumenilom, momentalno će istaći tvoje oči.

Comments