Oči, oči, oči! Ove jeseni makeup fokus biće na očima, jer ionako smo svi već pomalo zanemarili karmine nakon svakodnevnog nošenja maski. Oči možete da našminkate na mnogo više načina nego što ste možda mislile, a mi smo inspiraciju za zanimljive makeup look-ove pronašli u onima koje su manekenke iznele na modnim pistama na Pariskoj nedelji mode. Od klasičnog ajlajnera koji uvek učini naš pogled markantnim, do smokey eyes efekta i crnog kreona na donjim kapcima – evo trendy predloga koje možete da primenite pri prvom sledećem izlasku!

Dior – Kreon oko celog oka

Ovo je savršen look za noćni izlazak, kada želite da istaknete svoj pogled. Kažu da su oči ogledalo duše, a ukoliko ih uokvirite duboko crnom nijansom, biće nemoguće ne izgubiti se u vašem očaravajućem pogledu. Iako ćete opkružiti celo oko debljom linijom kreona, pri ivici oka ipak možete da je blago izvučete u špic, kako bi vam oko izgledalo vizuelno izduženije.

Chloe – špic sa obe strane oka

Modna revija Chloe predstavlja nam kako izgleda kada ajlajner nose odvažne devojke, koje se ne plaše da naglase svoj oblik oka dugom izvučenom linijom. Ova intenzivno crna linija prati ceo gornji kapak – a produžena je u špic i na spoljašnjoj i unutrašnjoj strani oka. Ovakvim look-om dobijate neodoljiv, mačkasti pogled.

Chanel – smokey eyes za kul devojke

Chanel je oduvek znao da predstavi francuski šik i jedinstvene devojke koje idu protiv svih pravila. Ovaj makeup look je za sve buntovne devojke, one koje ne pristaju na kompromise i to se u njihovom pogledu i vidi. Ukoliko se spremate za izlazak sa prijateljicama, ili planirate nekoga da zavedete – ovaj neobični smokey eye look na samo gornjem kapku, i to u intenzivno crnoj boji je prava odluka za vas.

Comments