Hot topics

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Možda si čula priče o drugačijem vremenu kada je slobodni duh vladao. Tada su se nosile lepršave cvetne haljine, dominirale su jarke boje, nosili su se šareni šeširi, šminka je bila prirodna i nesputana kosa se ukrašavala cvećem. Nije bilo neobično ni videti nekoga sa kožnim narukvicama i ogrlicama i drugim kožnim aksesoarima. Zvuči ti poznato? Tako je – hipi stil je u pitanju.

Tie Dye tehnika šaranja tkanine

Da li si videla slike iz ovog perioda, gde su džins i majice u neobičnim bojama duge, sa spiralama, drečavim bojama i drugim neobičnim elementima? Samo ime stila Tie Dye znači veži-ofarbaj, pa se tkanina vezivala u čvor i stavljala u boju. Nakon toga su nastajali ti neobični oblici i boje koji su zaštitni znak tog vremena.

manikir 6 new Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie dye trend?

Tie Dye manikir

Ovaj trend se proširio i van vremena i van svojih uobičajenih mesta za farbanje. Sada ga možeš videti ni manje ni više nego na nečijim noktima. Ako ti je dosadio klasični manikir, ako slobodarski duh struji kroz tebe, a nemaš kako da ga izraziš preporučujemo ti da isprobaš ovaj novi vrući trend. Sve što ti je potrebno jesu dve ili više boja laka za nokte. Prvo odaberi jednu boju i nanesi je na površinu celog nokta, a odmah potom dok se lak nije osušio nastavi da nanosiš druge boje laka jednu ispod druge vodoravno po nokatnoj ploči, pa ih, razmaži uz pomoć čačkalice tako što ćeš napraviti pokret sa njom od vrha nokta ka dnu.

Izraz slobodnog duha

Kao što neki svoju buntovničku ličnost izraze samo drečavim bojama čarapa, ili drečavom bojom karmina, tako i ti možeš to isto da uradiš, samo sa svojim noktima. Svoj dan i monotoni jednobojni manikir obogatiti hipi osećajem tako što ćeš ovaj stil lakiranja primeniti na samo jednom noktu. Tehnika je, kao što vidiš izuzetno laka, pa je možeš primeniti i na nogama.

manikir 4 new Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie dye trend?

Editors choice