Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Aplikacije koje su ti neophodne za organizovaniji i sređeniji život

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

Možda si čula priče o drugačijem vremenu kada je slobodni duh vladao. Tada su se nosile lepršave cvetne haljine, dominirale su jarke boje, nosili su se šareni šeširi, šminka je bila prirodna i nesputana kosa se ukrašavala cvećem. Nije bilo neobično ni videti nekoga sa kožnim narukvicama i ogrlicama i drugim kožnim aksesoarima. Zvuči ti poznato? Tako je – hipi stil je u pitanju.

Tie Dye tehnika šaranja tkanine

Da li si videla slike iz ovog perioda, gde su džins i majice u neobičnim bojama duge, sa spiralama, drečavim bojama i drugim neobičnim elementima? Samo ime stila Tie Dye znači veži-ofarbaj, pa se tkanina vezivala u čvor i stavljala u boju. Nakon toga su nastajali ti neobični oblici i boje koji su zaštitni znak tog vremena.

manikir 6 new Novi manikir trend: Tie Dye

Tie Dye manikir

Ovaj trend se proširio i van vremena i van svojih uobičajenih mesta za farbanje. Sada ga možeš videti ni manje ni više nego na nečijim noktima. Ako ti je dosadio klasični manikir, ako slobodarski duh struji kroz tebe, a nemaš kako da ga izraziš preporučujemo ti da isprobaš ovaj novi vrući trend. Sve što ti je potrebno jesu dve ili više boja laka za nokte. Prvo odaberi jednu boju i nanesi je na površinu celog nokta, a odmah potom dok se lak nije osušio nastavi da nanosiš druge boje laka jednu ispod druge vodoravno po nokatnoj ploči, pa ih, razmaži uz pomoć čačkalice tako što ćeš napraviti pokret sa njom od vrha nokta ka dnu.

Izraz slobodnog duha

Kao što neki svoju buntovničku ličnost izraze samo drečavim bojama čarapa, ili drečavom bojom karmina, tako i ti možeš to isto da uradiš, samo sa svojim noktima. Svoj dan i monotoni jednobojni manikir obogatiti hipi osećajem tako što ćeš ovaj stil lakiranja primeniti na samo jednom noktu. Tehnika je, kao što vidiš izuzetno laka, pa je možeš primeniti i na nogama.

manikir 4 new Novi manikir trend: Tie Dye

Editors choice