Ono čega nikada ne može da bude višak jesu novi modni brendovi i komadi koji svojim izgledom upućuju na budućnost. Upravo jedan takav “modni kutak” otvorio se i u Beogradu.

Ivana Davidović je sve, samo ne obična devojka. Rođena u Šapcu, porasla u Beogradu, Ivana pripada generaciji mladih srpskih dizajnera „novog talasa” (na koje treba obratiti pažnju) koji akcenat stavljaju na robusnu, upečatljivu, istovremeno udobnu i nesputanu “uličnu” modu.

0Z5A8718 cb Novi modni brend u Beogradu za sve ljubitelje urbanog stila 0Z5A8865 1 z1 Novi modni brend u Beogradu za sve ljubitelje urbanog stila 10410800 1024642724263145 4130529543108010894 n Novi modni brend u Beogradu za sve ljubitelje urbanog stila

Vrhunski talenat, originalna i neustrašiva, sa jasnom poslovnom vizijom i upornošću koja se nekad graniči sa ludošću, Ivana je 2015. godine, osnovala sopstveni modni brend DISCIPLINA, nepretencioznog ali prepoznatljivog dizajnerskog potpisa.

0Z5A3213 high cb Novi modni brend u Beogradu za sve ljubitelje urbanog stila 0Z5A3232 high 5 Novi modni brend u Beogradu za sve ljubitelje urbanog stila 0Z5A8196m1 Novi modni brend u Beogradu za sve ljubitelje urbanog stila

Ova 24-godišnjakinja stvara urbanu i nosivu odeću koja u potpunosti odražava modni stil milenijumske generacije. „Volim da stvari koje osmislim ožive na onima koji ih nose, da dobiju karakter tih osoba, da im se time udahne život, dâ neka posebnost i lični pečat. Ništa mi nije draže nego, kada ne prepoznam iz prve da se radi o mom odevnom komadu jer ga je osoba koja ga nosi učinila svojim i jedinstvenim”, kaže Ivana.

U svojim kolekcijama, Ivana koketira s prepoznatljivim elementima sportske odeće, a trademark logo brenda DISCIPLINA nezaobilazni je detalj svih kolekcija savršeno akcentujući relaksiran i opušten stil svakog odevnog komada.

Njen modni izraz karakterišu lagani oversize ili easyfit silueta, monohromatska paleta boja i odvažni, unisex komadi minimalističke, istovremeno dramatične i pomalo opasne estetike stvarajući neku vrstu moderne „must have” uniformisanosti među mnogobrojnim fanovima ovog brenda.

0Z5A1847cb Novi modni brend u Beogradu za sve ljubitelje urbanog stila 0Z5A2957 cb m 1 Novi modni brend u Beogradu za sve ljubitelje urbanog stila

Otvaranjem svog prvog DISCIPLINA one stop shop concept store-a (Kralja Petra 70), Ivana će konačno „disciplinovati”, odnosno ispuniti želju velikog broja svojih ofline kupaca nudeći im odevne komade iz svoje najnovije kolekcije kao i najprodavanje, prepoznatljive komade iz ranijih kolekcija. Pored sopstvenog brenda, u Disciplini ćete moći da pronađete i druge domaće i strane brendove kao što su: Alberto Guardiani, Beba, CutCat, Dondup, Exodus, Omaya homme, Plantwear, Pyrex, Twinset, Weggy itd.

Comments