Za kožnu jaknu ne postoji nešto poput – nije vreme za nju! Tokom zime nam je sasvim OK da se ponekad malo i smrznemo zarad kul autfita koji uključuje omiljeni, trendi džemper i naravno kul kožnu jaknu, dok nam je tokom letnjih noći neophodno da je preko ramena prebacimo kako bi naša slip haljina došla do izražaja i doprinela željenom grandž vajbu. Tako da, kožna jakna je onaj komad koji nam je tokom cele godine tu negde pri ruci, na čiviliku, ofingeru, stolici koja glumi garderober…

U slavu omiljene nam kožne jakne, predstavljamo ti nekoliko novih, non-basic načina da nosiš svoj omiljeni modni komad!

Leather on Leather

Kako to misliš previše kože?! Kože nikad nije previše, zato je sasvim u redu da nosiš i kožnu jaknu i matching kožne pantalone u istom autfitu! Ukoliko se odlučiš za crnu kožu, što je uvek najbolje rešenje, kombinaciji dodaj laganu majicu i neobične sandale i spremna si za osvajanje gradskih ulica.

Late Night Prints

Već smo spomenuli neodoljivu kombinaciju kožne jakne i slip haljine. Ukoliko se odlučiš za nju, biraj haljinu sa mega popularnim animal printom (leopard ili zebra su odlične opcije!), dodaj svemu tome clutch torbicu i sandale sa kaišićima i tankom štiklom i eto savršene kombinacije za izlazak!

Updated Minimalism

Minimalizam znači svedene boje poput crne i bele, kao i komadi jednostavnih krojeva, sve minimalno i upeglano (što volimo, naravno). Ali pošto je reč o novoj verziji minimalizma, komad koji može da odskače je upravo kožna jakna, dok ostatak komada treba da držiš svedenim i jednostavnim. To znači basic haljina, basic aksesoari i statement kožna jakna!

Comments