Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Off duty style poznatih modela dugo vremena je bio prepoznatljiv po jeansu, različitim kožnim jaknama i čestoj pojavi jednostavnih belih majici, pogotovo u danima modnih nedelja.

Ove sezone, dizajnerske muze su svoju ulogu shvatile malo ozbiljnije i business odelima zamenile su svakodnevnu street style odeću. Oversized sakoi, široke pantalone i “polu odela” poznatih manekenki dala su novu notu i drugačiji šarm klačnom power suit-u.

Fashion fotografi i dalje fotografišu poznate modele u svojim opuštenim dnevnim look-ovima, ali stil diva Karlie Kloss, Gigi Hadid i Jourdan Dunn sada se odražava istančanim senzibilitetom koji je počeo da definiše njihov status u modnoj industriji. Mnoge velike modne firme razvile su nepogrešiv osećaj u odabiru mladih žena koje su i same postale sinonimi određenog brenda.

Ukoliko si u potrazi za savršenim odelom, ali još uvek ne znaš kako da postigneš savršeni power look, potraži inspiraciju u stajlinzima poznatih manekenki. 

Umesto da se osvrnu klasičnom power dressing-u modeli su prigrlili nove forme i inovativni dizajn. Uzmimo za primer pojavljivanje Belle Hadid. Odelo “upravo sa modne piste” imalo je pravi girly vibe zahvaljujući kaišu sa biserima, takođe bisernim dugmićima, kao i atraktivnoj kravati u bordo nijansi. Njena sestra Gigi se nekoliko dana ranije pojavila u neon žutoj rolci usaglašenoj sa bež kariranim odelom i oversized žutim mantilom. Njen izgled pojačao je trenutnu zaluđenost “muškim”, odnosno oversized odelima. Sestre Hadid pokazale su da je business stil sve ono što standardna kancelarijska nošnja nije.

View this post on Instagram

#bellahadid #powersuit

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

View this post on Instagram

#gigihadid #powersuit

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice