Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sve žene od 7 do 77 godina znaju da je nega ne samo potreba već i ritual koji opušta, motiviše i daje samopuzdanje. Od ove jeseni vaši mali “beauty” rituali uz pomoć Etos kozmetike postaće još mirisniji i lepši, jer sada na policama odabranih Maxi i Tempo prodavnica možete naći njihove najpoznatije proizvode.

Jutro započinjite mirisom sapuna od kokosa, dan osvežite aromom meda iz najlepših Etos gelova, a za fine korekcije i “wow” efekat za specijalne prilike tu su najpostojaniji lakovi za stilizovanje kose. Negovana koža i kosa nekada su dovoljni da se osećate dobro, a Etos kozmetika visokog kvaliteta daće vam novi sjaj i podsetiti vas zašto su vam “beauty” rituali važni.

Etos slika e1537442484693 Novi omiljeni dodatak za tvoj neseser: Čuvena holandska kozmetika Etos od ove jeseni u Maxi i Tempo prodavnicama

Godinama unazad Etos je jedan od najpopularnijih i omiljenih beauty brendova širom sveta, koji podjednako vole i profesionalci i laici, prvenstveno zbog svoje pristupačnosti i kvaliteta. Etos šamponi, pakovanja i lakovi za stilizovanje kose koje od ove jeseni možete kupiti u odabranim Maxi i Tempo objektima, preporuka su najboljih svetskih frizera, dok su losioni za telo poznati po svojoj baršunastoj teksturi i diskretnom sjaju koji daju koži. Etos je mislio i na sve one dame koje vole svoje partnere da iznenade kvalitetnim komadom kozmetike pa je kreirao i mušku liniju koju muškarci obožavaju, a žene odobravaju.

Kažu da lepota dolazi iznutra, ali malo dobre Etos kozmetike nikada nije naodmet.

Editors choice