Oral – B, svetski lider na tržištu četkica za zube, dovodi oralnu negdo savršenstva uvođenjem svoje tehnološki najnaprednije i sofisticirano-snažne četkice Triumph ® 5000 sa Smart Guide-om™ (pametnim navođenjem) i Wireless Smart Guide-om (bežičnim pametnim navođenjem).

Zdravlje naših zuba je od vitalnog značaja za naše celokupno zdravlje, ali ponekad je teško znati pravi intenzitet pritiska, dužinu vremena i područje pranja, kako bismo osigurali optimalne rezultate. Iako manje temeljno čišćenje povremeno ne može biti problem, vremenom može da dovede do pojave oralnih bolesti, kao što je nagomilavanje kamenca, plaka, probleme desni i karijesa, ukoliko nisu otklonjeni. Sa novim “sistemom podučavanja”, Oral – B ® Triumph ® 5000 ™ sa Smart Guide električna četkica pruža ljudima mogućnost da dobiju taj “stomatološki čist” osećaj svaki dan, bez ikakvog dodatnog napora.

Oral-B ® ® 5000 Triumph sa Smart Guide-om postavlja pranje zuba na viši nivo, savetujući koliko dugo da perete i da se uverite da ste očistili jednako sve delove usta i sa pravim pritiskom. Električno pranje čini pranje zuba mnogo prijatnijim iskustvom.

Novi Oral-B ® Triumph ® 5000 ™ sa Smart Guide-om daje ljudima moć da postignu bolje oralno zdravlje, koje je bitno za život. Nežno 3D pranje obezbeđuje veoma visok nivo čišćenja zub po zub sa 8,800 oscilacija i 40,000 pulsiranja u minuti. Četkica prodire dublje, kako bi očistila teško dostupna mesta, i može čak da pomogne da se preokrene problem desni naprednim uklanjanjem plaka i tako doprinese zdravijim desnima.

Oral B cetkica za zube Novi Oral B 5000 Triumph sa Smart Guide om

Oral B četkica za zube

Trostruka kontrola pritiska za bolji učinak pranja

Oral-B stručnjaci znaju da se optimalni rezultati čišćenja postižu ako korisnici peru zube pravim pritiskom. Ako je pritisak previsok, pokreti čekinja su obezvređeni – kao posledica, čekinje imaju manje kontakta sa površinom zuba i to dovodi do manje efikasnog uklanjanja plaka. Sistem kontrole pritiska štiti osetljive desni tokom pranja i, što je još važnije, pomaže korisnicima da peru sa optimalnim pritiskom – kako bi dobili najbolje rezultate čišćenja. Novi sistem kontrole pritiska je rešenje za one koji agresivno peru zube. Stomatolozi veruju da previše agresivno pranje može vremenom dovesti do abrazije desni. Novi Triumph upućuje korisnike kako da peru duže i sa odgovarajućim pritiskom tako što zaustavlja pulsiranje – ako korisnici pritisnu previše jako, vizuelno ukazuje na to da je pritisak previsok uz pomoć treperućeg crvenog svetla na dršci četkice za zube, kao i uz smanjenje brzine na osetljivi režim svaki put kada korisnik pritisne prejako.

Oral-B ® ® 5000 Triumph sa Smart Guide-om™ dokazano pomaže ljudima u poređenju sa standardnom manuelnom četkicom za zube u sledećim stavkama:

1 . Pranje je duže – Pacijenti pet puta češće u proseku peru zube od preporučenih dva minuta dva puta dnevno
2 . Pranje sa manjim pritiskom – x odsto pacijenata smanjilo je svoju preteranu silu za 30 dana
3. Pranje je temeljno – x odsto pacijenata značajno je poboljšalo temeljnost pranja za 30 dana

Comments