5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

U pripremi je regionalni projekat FASHION SCOUT SEE, prvi takve vrste u našem regionu, koji će objediniti dizajnerske scene Srbije, Hrvatske, Slovenije i Makedonije. Finalnom revijom Fashion Scout See konkursa, 28. marta, svečano će biti otvoren 41. Belgrade Fashion Week, a pobednik ovog regionalnog konkursa predstaviće svoju kolekciju tokom London Fashion Week-a u okviru vrlo značajnog programa ONES TO WATCH na septembarskom izdanju Fashion Scout.

DJT2056 Nevena Ivanovic Novi regionalni modni projekat koji ćete sigurno voleti! DJT2326 Nevena Ivanovic Novi regionalni modni projekat koji ćete sigurno voleti!

Žiri u sastavu Doda Komad, Zora Mojsilović, Ana Ljubinković, Zoran Bosanac i Nenad Radujević doneo je odluku da finalisti konkursa koji će predstavljati Srbiju na završnoj reviji budu: Nevena Ivanović, Lada Dragović i Ana Trošić Trajković.

DJT5454 Ana Trosic Trajkovic Novi regionalni modni projekat koji ćete sigurno voleti! DJT5856 Ana Trosic Trajkovic Novi regionalni modni projekat koji ćete sigurno voleti!

Zahvaljujući dugogodišnjoj uspešnoj saradnji između FASHION SCOUT projekta i Belgrade Fashion Week-a, dogovoreno je da se regionalna modna scena podigne na jedan viši nivo i da se uspostavi svojevrsni regionalni Fashion hub kao platforma za promociju kreativne i modne industrije regiona kao i talentovanih dizajnera sa našeg područja. Dizajneri iz navedenih zemalja će učestvovati na svojim nacionalnim konkursima, a po tri najboja dizajnera iz svake zemlje će se predstaviti na finalnoj reviji koja će biti održana tokom narednog Belgrade Fashion Week-a.

O pobedniku završne revije na kojoj će pored srpskih, učestvovati i predstavnici Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije, odlučivaće internacionalni žiri.

Pored ove vrlo vredne nagrade biće dodeljeno i više regionalnih nagrada sa pozivom za učešće na nedeljama mode u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani i Skoplju.

Lada Dragovic Novi regionalni modni projekat koji ćete sigurno voleti! Lada Dragovic  Novi regionalni modni projekat koji ćete sigurno voleti!

U okviru Fashion Scout programa tokom prethodnih godina značajne uspehe su imali srpski dizajneri Marko Mitanovski, George Styler i Ana Ljubinković, ali su oni tom prilikom morali da prođu konkurse sa preko 300 internacionalnih dizajnera. Pobedniku FASHION SCOUT SEE konkursa put do Londona je u velikoj meri olakšan, a Belgrade Fashion Week je iskazanom inicijativom potvrdio vodeću poziciju među modnim projektima u regionu.

Editors choice